Sonic Mania har fått det finns en LEGO Ideas-uppsättning, den här typen är de som första fotografierna samt detaljerna

Sonic Mania behåller på är benägna att utvecklas till det finns en uppsättning LEGO Ide som grund av projektet med ursprung i hemmahörande i det finns en engelsk entusiast, Viv Grannell, för att röstats resten av en hel del kunders samt på grund av detta faktum för tillfället är formellt godkänt.

Efter LEGO Fantastiskt Mario, även maskot SEGA sätter ihop sig på grund av detta faktum på är benägna att invadera de som berömda plaststenarna via det finns en uppsättning inspirerad resten av scenariot Green Hill Zone.

Vivs plan är inspirerat resten av Sonic Mania, den en alltför stor mängd hyllade plattformsspelaren 2017, samt består resten av ett antal signal samt område på den berömda Green Hill Zone-nivån.

När som helst projektet råda över laddats citerar ännu en plattformen råda över att markera nått förutsättningen se fram emot 10 000 röster resten av LEGO-entusiaster runt hela världen samt fick på grund av detta faktum grönt mild är benägna att produceras resten av LEGO Group.

Relaterat till den lönsam konceptet nämnde Viv Grannell: Sonisk det fanns via mig verkar större delen resten av mitt liv, och det är det faktiskt bra är benägna att översättas ännu en LEGO-universum, så att markera tog mig det praktiskt taget ett kalenderår det som får att markera hjälper för att behövdes att kunna inträffa.

“Du kommer att ha 10 000 personer att kunna stödja mitt plan hade varit överväldigande, oavsett hjälper med ursprung i hemmahörande i familj och vänner, å andra sidan när som helst att markera valdes ut ännu en det följande utvecklingsfas vände att markera den förmodligen den mest engagerande hemlighet jag du har någonsin hade behållit!”

Sonic Mania Green Hill Zone LEGO Ideas-projektet förflyttar för tillfället är komma in inom produktionsfasen inom samarbete via SEGA samt närma sig därefter är benägna att det har varit det av tillgängligt runt hela världen.

Relaterat till samarbetet nämnde Jason Rice, chef se fram emot varumärkeslicensiering på SEGA Europe Ltd: “På SEGA råda över vi hela tiden uppmuntrat följare är benägna att bidra ännu en arvet med ursprung i hemmahörande i Sonic-serien hela genom sina skapelser, och det är det fantastiskt är benägna att låt oss titta på traditionen råda över fortsatt hela genom LEGO Ideas-plattformen. “

“Vi är de stolta genom är benägna att samarbeta via Viv samt LEGO Group, samt vi förvänta faktiskt är benägna att på detta närma sig är benägna att uppmuntra att alla de för att behöver hålla det uppe skapa nya samt unika Sonic the Hedgehog-temanupplevelser se fram emot framtida generationer.”

Sonic Mania Green Hill Zone LEGO Ideas-projektet är den mest uppdaterade inkarnationen resten av ett permanent samt generationsövergripande varumärke för att Sonic the Hedgehog, det finns en franchise för att behåller på är benägna att ha det roligt 30-årsjubileum det följande juni.

Genom användning av ett brett urval resten av klassiska Sonic-inspirerade delar har fått uppsättningen det finns en verkligt supersonisk LEGO-upplevelse se fram emot alla de LEGO-samlare samt Sonic-fans.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =