“anslutningen mellan 2K-spel men även växellåda kommer inte att göra är benägna att skifta”

Igår fick vi ta reda på är benägna att THQ Nordic, hela genom moderbolaget Embracer Group, köpte Gearbox, programvaruhuset Borderlands, men dessutom resten av Battleborn men även Brothers kommer in Arms. Det finns en sak för att ändå för att inte närma sig är benägna att förändra relationer mellan Randy Pitchfords studio men även 2K-spel, förnämligast när det gäller Borderlands men även alla de framtida pågående idé.
Gårsdagens information hade i verkligheten frågat i fråga om på detta förvärv ett eller annat sätt jag skulle inte förändra överenskommelserna mellan Gearbox men även en av många dess referensförlag, eller 2K Games. Den 2 bolagen råda över i verkligheten samarbetat i fråga om merchandise för att Borderlands, Krigsfödd, men dessutom på Duke Nukem, historisk licens inom växellådans pågår. Fast tydligt deras samarbetet är en alltför stor mängd solidt men även är avsedda är benägna att bevara länge. Den 2 bolagen råda över i verkligheten dessutom mystiska nya idé på .
Förvärvet närma sig emellertid tydligt för att inte är benägna att förändra betydligt resten av de som nuvarande avtalen. “För att utgivare resten av Borderlands är vi en alltför stor mängd glada genom våra Gearbox-partners men även på detta engagerande nya kapitel inom deras som företag. Fusionen förändrar för att inte 2K: s relation ta sig an Gearbox eller vår position för att redaktör se framåt för att Borderlands eller de som olika idé vi dessa dagar uföra arbeten via via studion. Vi är redo att för att inte redo via är benägna att hålla fast vid det vårt partnerskap långsiktigt via på detta extremt begåvade besättning men även är benägna att skapa nya men även engagerande underhållningsupplevelser via dem att leverera följare hela i fråga om på planeten. ”
Vet du dessutom är benägna att Inspelningen resten av Borderlands-filmen börjar till snabbt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 10 =