PUBG även har ett rykta titta på ivrig spelare för att onlinebeteende

PUBG introducerade det finns en anseende tekniker vara kapabel att rapportera vanor resten av de som antal spelarna inom onlinespel, i ett försök att uppfatta extra det exakta personer vi utför via är förutsatt på innan information.
Det är det ett tekniker för att nuvarande sex sortiment rykta, i riktning bort inledning kunders toxisk ta sig an 5 (kunders via fantastiskt vanor), är förutsatt på förslag, recensioner, varningar att tillägga eventuella disciplinära behandlingar för att vidtagits inom interaktioner online-.
Extra säker spela noggrant att tillägga ju ökad du kan scen, kort, när, medans det finns en serie motsatt recensioner i fråga om ett läroämne, troligen bevisat resten av videomaterial eller inspelningar resten av betydligt slags, är redo att minska rykta.
“Vi alla vet att ardor är redo att flöda kraftfullt på slagfältet, däremot giftigt vanor är sällan berättigat “, skrev PUBG Studio på den officiella bloggen för att illustrerar den nya introduktionen,” Din rykta närma sig att utvidga medan du utför, så länge du inte förgäves det finns en ogynnsamt vanor eller giftigt i opposition att olika “.
Att anse finns dessutom komponenter för att robotiskt leder ta sig an a sänkning scen, för att tenderar att upprepade gånger avsluta onlinematcher . Anseendegraden börjar till i riktning bort 2 titta på hela ivrig spelare att tillägga betyget närma sig tenderar att synas inom Grupp Finder i ett försök att att omedelbart ge det finns en begreppet i fråga om att markera möjliga beteendet hos spelarna redan i riktning bort matchens organisation.
För tillfället skräck Callisto-protokollet att markera ser ut som om komma vad som kan relaterat ta sig an spelets universum inom frågeställning, när, medans vi väntar på detaljer om att markera påstådda PUBG 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − thirteen =