Mansory’s Mercedes-AMG G63 Gronos utvecklar 850 hästkrafter

Den primära månaden 2021 är bakom oss även den tyska tunern Mansory även har lanserat det finns en modifierad Mercedes-AMG G63.
Mansory är välkänt vänta sina modifieringar resten av lyxiga Mercedes SUV även erbjuda shoppare ett antal utfärdar, ifrån det finns en pickup ta sig an ett lyxigt högsäkerhetspansarfordon. Men den är säkert den här typen gången är huvudfokus på grönt även kol.
Att anse nya Mansory-projektet heter Gronos, ett rykte för att förr i tiden använts vänta modifierade kopior resten av G-klass. Före målades SUV: erna inom gula nyanser, ändå den nya är inom brittisk racinggrön, när, medans kontrasten skapas resten av koldetaljer. Kol finns på att iaktta främre gallret, huven, visiren, dörrhandtagen, ventilationsöppningarna på skärmarna, sidospeglarna, reservhjulskåpan även olika område.
Mansory gjorde dessutom det finns en detaljerad bot resten av interiören, som kan vara belagd via Fawn brown. Ratten är tillverkad inom det finns en en blandning resten av läderbaserat även kol, pedalerna är aluminium även kläderna är svart.
Tunern även har efter alla dessutom arbetat till minst en 4,0-liters twin-turbo V8-motor för att för tillfället är erbjuda extra energi. Nya även verkar större turboladdare även har installerats, liksom ett nytt avgassystem. Denna blandning kollektivt via den nya ECU-enheten även har resulterat inom det finns en effektökning ta sig an 850 hk, även Gronos accelererar ifrån 0 ta sig an 100 km / h på 3,5 sekunder tidigare än de som når det finns en toppfart på 250 km / h.
Priset är på inga villkor känt men, även Mansory närma sig bara för att att ge 10 exemplar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + 18 =