Den primära hamnen se framåt för att flygande fordon byggs inom Storbritannien

Erkännandet se framåt för att flygande fordon förbättrar, såväl som gigantiska som företag för att Boeing såväl som Porsche begrundar allvarligt är benägna att växande sådana bilhantering. Arbetet via är benägna att konstruera den primära hamnen se framåt för att flygande fordon råda över är faktiskt formellt börjat inom Storbritannien.
Att anse brittiska rörelsen Stadskonsultation-Air Port råda över samarbetat via Hyundai att kunna konstruera det finns en futuristisk hamn kollektivt såväl som nuvarande hela vad vägen framåt för flygresor erbjuder. De som kallar den nya hamnen Stadskonsultation Air Port.
Målet via att markera nya projektet är är benägna att växande infrastrukturen se framåt för att det efterföljande generation resten av som drivs med elenergi såväl som autonoma flygplan.
“Fordon behöver vägar, järnvägståg, flygplan behöver flygplatser såväl som vertikala start- såväl som landningselektriska flygplan (eVTOL) behöver resultat i Stadskonsultation Air Port. Se framåt för att större än 100 kalenderår av den anledningen som gjordes den primära kommersiella flygningen för att skapades resten av den moderna anslutna världen. Stadskonsultation Air Port närma sig för att förbättra anslutningen mellan våra metropol, accelerera produktiviteten såväl som ge hjälp UK är benägna att leverera det finns en modern funktion inom den nya “tydliga” världen ekonomin, säger Ricky Sadhu, grundare såväl som VD se framåt för att Stadskonsultation-Air Port.
Stadskonsultation Air Port är 60 andel lägre än det finns en traditionell helikopterflygplats såväl som är redo att byggas på bara en del dagar såväl som i fråga om nödvändigt flyttas vara uppmärksam på olika destination. Dessutom är det en betydande mängd miljövänligt som ett resultat av att markera för att inte råda över ett par koldioxidutsläpp.
Hamnen närma sig ha förmågan att nöja sig med hela eVTOL-fordon såväl som är idealisk se framåt för att nödsituationer, som ett resultat av den tillåter snabb börja resten av drönare såväl som eVTOL-fordon för att transporterar av droger, dagligvaror såväl som individer varhelst att markera krävs.
Hyundai avser dessutom är benägna att konstruera sina personlig eVTOL-flygplan såväl som erbjuda att markera tillgänglig på marknaden kalenderår 2028.
Den nya hamnen byggs inom Coventry, Storbritannien såväl som skulle vara klar inom november.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 13 =