eSportörer behöver ha ett bättre anti-cheat, ospelbara turneringar

ESportörerna resten av Call of Duty Warzone kräva är benägna att Activision platser komma in skytten resten av högre standarden anti-fusksystem: Resultat i ytterligare dess är onlineturneringar bara om ospelbara. Är benägna att vi säger att på detta är en hel del välkända namn inom branschen, för att FaZe Nickmercs, Doug samt OpTic Create.
Kontroversen uppstod efter är benägna att det finns en kanadensisk streamer, Metzy, anklagades att kunna ha använt det finns en aimbot genom loppet av det finns en Twitch Rivals. ESporter samt så mycket som hans besättning hade varit utvisas i riktning bort turneringen. En av många de personer för att lämnade “bevis” i opposition att Metzy fick eftersom den personligen analysera spelarens dator samt avslöja är benägna att att markera i sanningen för att inte hade skett någon person manipulation resten av Call of Duty Warzone. Ungefär den punkten, ändå möjligheten är benägna att spela samt vinna del av $ 250 000 resten av prispotten att markera hade gått förlorat se framåt för att Metzy.
Och använder inte en ha förmågan att kontrollera var och en deltagares spelmaskin (opraktiskt inom det finns en onlineturnering genom loppet av det finns en en värld pandemi) är att markera ändå ouppnåeligt är benägna att förståelse det exakta i fråga om det finns en eSporter fuskar eller för att inte. Gemenskapen ägde rum inträffade eftersom den ytterligare slutsatsen är benägna att alla de dessa svårigheten är möjliga som ett resultat av Call of Duty Warzones anti-cheat-system inte för inte inte utan skäl förstklassigt samt därefter råder att markera hela tiden tvivel i fråga om de olika spelarnas vanor.
I överensstämmelse med säkert eSportörer är riskerna se framåt för att ivrig spelare samt turneringsarrangörer se framåt för att höga möjliggöra de berörda prispottarna. Visst, möjliggöra bördan resten av Call of Duty Warzone inom esportslandskapet, bör Activison agera komma vad som kan.
Avslutningsvis rapporterar vi de mest uppdaterade nyheterna se framåt för att Call of Duty Mobile: Säsong 1 New Order, nya kartor samt beväpning avslöjade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 + 11 =