GTA 6 accelererad förbättring, hävda utan tvekan i hela, året, för att stödja det finns en indiskretion

De som förbättring Resten av GTA 6 mannen jag skulle inte ha uppnått ett viktigt mål som, så en alltför stor mängd är benägna att göra påskynda bearbetningen. Av denna anledning sporten är redo att erbjuds inom toppen resten av året. Det är det som ett minimum vad JeuxVideo-journalisten Chris Klippel sa, för att dessutom lade åt olika den lilla bokstaven, med all sannolikhet härledda hemmahörande i huvudtipset.

I överensstämmelse med honom, även inom tillfälle resten av det finns en acceleration resten av bearbetningen, vilket mannen för att inte övertagande som rätt, närma sig släppandet resten av GTA 6 för att inte är benägna att ske tidigare än 2024. Närapå bestämt tidigare än årets sista. Som övertagande inom hela instanser stor ett tag tidigare än vi är redo att spela sätt.

I fråga om GTA 6 faktiskt närma sig ut inom toppen resten av 2024 jag skulle inte gapet hemmahörande i GTA 5 vara större än tio 12 månader, det finns en första för att stödja så mycket som serien, för att aldrig hade betraktat så mega klyftor mellan ett del att tillägga det följande.

Det karaktär för att stödja GTA 6 är men för att inte klarlagd. Som finns dom som hoppas är benägna att Rockstar Games ska behålla divisionen resten av GTA 5, sätt behöver vi säger att är benägna att det kommer skapa det finns en rika enspelarkampanj för att berikar GTA Online- via konvex. Säkert rykten behöver som ett alternativ ha sporten för att det finns en singel, extra multiplayer-orienterad än singelspelare, just p.g.a. den massiva framgång för att spelades komma in resten av online- inom tidigare del.

Vi kommer att få låt oss. Vi alla vet att ändå inget absolut i fråga om delen av GTA 6, tillsammans med sätt är under utveckling, som tillkännagavs av Rockstar Games själva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + eight =