släppperiod formellt bekräftad genom loppet av State of Play

0

Ikväll, den 17 mars 2022, även har Sony PlayStation men även Warner Bros. formellt bekräftat releaseperioden anger orsak Hogwarts arv. Sporten tillägnat Harry Potters värld jag kommer att vara tillgänglig inom den tipsa resten av 2022.

Med ursprung i men även genom användning av just nu visste vi bara för att är benägna att sporten har varit avsiktligt anger orsak innevarande 12 månader, dock vi hade ingen person extra specifik tidsramlista anger orsak releasen resten av Hogwarts Legacy. “Toppen resten av 2022“Det är det inte så speciellt för att säkert hade hoppats, dock anger orsak tillfället är sätt vad för att även har rapporterats. Vi är redo att inom ett nötskal utesluta perioden september: releasedatumet närma sig mest sannolik är benägna att vara avsiktligt ytterligare oktober, november eller senast december .

Det finns en magisk lektion hemmahörande i Hogwarts arv

Sätt har fått på grund av detta faktum en av många de som gigantiska spelet hösten-vintern 2022kunna tävla genom användning av olika modern titlar för att t.ex Starfield, Försagt, Gotham Knights och ej bara för att. Dock Hogwarts Legacy närma sig ha förmågan att bestäm genom användning av ett brett utbud av inbitna följare.

Tydligt är det hela på detta sant förutsatt är benägna att sätt för att inte närma sig är benägna att utvecklas till ett par uppskjutningar inom slutlig minuten. Sorgligt nog är tv-spelsvärlden komplicerat men även vanligtvis behöver utvecklingsteam leverera ett par av ytterligare månader i ett försök att slutföra arbetet.

I fråga om du icke redan även har gjort sätt rekommenderar vi att du letar Hogwarts Legacy gameplay-video, här.

Tappa för att inte heller ur sikte Behind the Scenes, som berättar om hur spelet skapades vilka är inspirationskällorna men även extra vanligtvis presenterar sporten anger orsak oss.

Leave a Reply