Gran Turismo 7 även har sätt minimalt genomsnittliga användarbetyget du har någonsin på Metacritic för att stödja exklusiva Sony

Kontroversen kring den mest uppdaterade uppdateringen resten av Gran Turismo 7 {de verkar} för att inte avta, så en betydande mängd är benägna att sporten är redo att skryta i form av sätt sorgliga rekordet du kommer att behöva genomsnittliga poäng resten av kunders minska än du har någonsin Metakritisksom ett minimum för att stödja det finns en unik PlayStation.

När som helst denna nyhet skrivs är sätt genomsnittliga betyget för att stödja kunders för att stödja både PS4-versionen men även PS5-versionen 2,5/10. Inget PlayStation Studios-spel även har du har någonsin gjort sätt sämre genom de som 27 12 månader för att Metacritic även har kört.

De som bombardering av negativa recensionerp.g.a. minskningen resten av krediterna för att ges för att värde resten av säkert en ung att kunna gynna mikrotransaktioner, även har stärkts p.g.a. serverproblem som gjorde spelet otillgängligt i trettio timmar.

Den förra trista rekordhållaren hade varit World of Warriors 4 för att stödja PS4 i form av 2.9, antagen resten av NBA 10 The Inside för att stödja PSP i form av 3.0 men även resten av Cool Boarders 2001 för att stödja PS1 i form av 3.3. Dessa tre spela även har endast en handfull kritik vardera, allteftersom Gran Turismo 7 även har större än 3 600.

Efter alla är rösterna för att nekats mot Gran Turismo 7 det finns en reaktion på politiken intäktsgenerering resten av sporten och ej det finns en faktisk beslutet kontra sätt. En hel del motsatt kritik anger äntligen dessutom är benägna att sporten är väldigt trevligt. Verkligen står vi hantera det finns en form resten av protest något än det finns en kritisk operation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + eight =