Spirits Unleashed tillkännages i form av trailer, nytt multiplayer-spel

Ghostbusters: Spirits Unleashed hade varit meddelat inom dessa min med ursprung i Illfonic, komplett i form av presentationstrailer men även första foton, och det är det det finns en 4v1 ojämn multiplayer för att försöker de som berömda Ghostbusters engagerade inom nya projekt.

Det finns ingenting släppdatum men dock som bör komma i hela, loppet resten av 2022 på PC, PS4, PS5, Xbox One men även Xbox Series X | S, vilket för att stödja i form av sig något tight first-person shooter-stil i form av samarbetsvilliga men även konkurrenskraftiga multiplayer-element, för att dessutom definierade inom vår förhandsvisning resten av Ghostbusters: Spirits Unleashed. Det är det i verkligheten betydligt för att liknar författarnas föregående spela, alltså Predator: Jaktmarker Dessutom Fredagen den 13:e: The Gameför att ett ramverk för att stödja ett antal lirare.

Ghostbusters: Spirits Unleashed kan också vara det finns en ojämn multiplayer för att placerar lirare inom 4v1-matcher, genom vilket 4 kunders utför Ghostbusters men även den övriga spelaren som ett alternativ hantera antal spöken men även andar men även övertagande på sig rollen för att fienden.

Egenskaperna innehåller dessutom samarbeta resten av bland de som skådespelare för att erbjuder röster ytterligare originalkaraktärerna, den här typen inom rollen för att guider för att stödja spelarna: vi vi upptäcker att Winston Zeddemore spelad resten av Ernie Hudson men även Ray Stantz, röstad resten av Dan Aykroyd.

Olika anslutande faktor innehåller den klassiska New York brandstationen för att fungerar för att bas för att stödja Ghostbusters men även den ikoniska Ecco-1-maskinen, det exakta återgiven.

Det hela innehåller dessutom plattformsoberoende multiplayer komplett men även även chansen tenderar att för att använda sig av hanterade bots resten av artificiell intelligens så att slutföra karaktärsplatserna.

Bekanta dig protonryggsäcken men även spökfällan men även håll PKE-mätaren genom kontroll men även växa till att bli det finns en spökbuster kollektivt i form av 4 kamrater så att titta de som hemska spökena för att terroriserar offentliga områden. Arbeta för att ett personal så att för att hitta Fantomen, slå honom i form av protonsprängaren men även kasta fällan inom korrekt andra! Återställ lugnet bland stadsborna men även ta slut Fantomen tidigare än den förföljer så mycket som världen.

Eller så förstår du spela för att ett spöke men även skrämma stadsborna någon annanstans. för att inte tenderar att vara rädd för att stödja Ghostbusters, grund av flexibiliteten tenderar att flyga men även teleportera hela genom springor. Bekanta dig föremålen du kommer att se inom varenda rum så att fly Ghostbusters men även skrämma förbipasserande. Dessutom i fråga om som för att inte fungerar, närma sig som absolut för att vidta åtgärder tenderar att fylla på i form av slem men även tillkalla mini-ghouls. Spöka på hela tillgängliga områden för att imiterar ett resten av de som en hel del spökena, hela i form av sina personlig talanger.

Förbered dig för att stödja varenda projekt inom som mytomspunna Firehouse hela genom för att anpassa din Ghostbuster eller Phantom, uppgradera materiel eller förmågor men även träna dig till eldstaden i form av protonblastern men även dess uppgraderingar. Talande i form av Winston Zeddemore, röstad resten av Ernie Hudson, men även välj dina projekt. Träffa ett antal gamla kamrater för att den legendariske Ray Stantz (Dan Aykroyd), förbereda att att leverera specialråd inom Ray’s Occult Bookstore.

Personer ska du kommer ringa varje gång det skulle vara bäst att fånga ett antal spöken? Grund av plattformsoberoende multiplayer-läge är redo att hela i form av det finns en PC, PlayStation 4 men även 5 men även/eller Xbox Series X | S eller One slå sig samman men även spela kollektivt. AI-följeslagare är redo att serva ytterligare för att förbättra personal eller spela Ghostbusters eller det finns en Phantom för att stödja offlinespel.

“Ghostbusters är bland de som hetaste IP-adresserna på denna planet, så vi gjorde varje liten sak så att skapa det finns en speciell produkt som kan vara tillgänglig för att stödja hela följare”, säger Charles Brungardt, VD för att stödja IllFonic. “Om du befinner sig ett fan resten av asymmetriska flerspelarfilmer eller online-spel är som den här typen sporten för att stödja dig.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 7 =