patch 2.17 tillgänglig i form av är anpassat läge men även extra

Sucker Punch även har sammanfattning lanserad patch 2.17 Resten av Tsushimas spökeför att förbättrar men även korrigerar antal funktioner å andra sidan dessutom ger till ett par en betydande mängd intressanta förbättringar, för att den nya Skräddarsys läge vilket gör är benägna att kommer du att kunna modifiera spelupplevelsen något efter din stil.

Patch 2.17 (eller 2.017.000 på PS5) närma sig sammanfattning inom hitta tid för alla de för att laddar ner Ghost of Tsushima: Legends för att det finns en bonustitel, tillgänglig inom PlayStation Plus-spel från mars 2022.

Ghost of Tsushima, det finns en spelmiljö

Även när denna inledning tydligen trigga gudar problem med att lösa in den rabatterade uppgraderingen från PS4det visar sig är benägna att uppdateringen inom undran för att inte även har betydligt är benägna att göra i form av är benägna att åtgärda sätt den här typen problemet, i form av huvudmål på extra exakt innehåll material inom sporten.

Noterbart är är benägna att Custom Trend läggs mot Platinum Survival, vilket låter ivrig spelare rösta på mellan 4 förinställningar är benägna att tillämpa balans men även svårighetsgradsmodifierarei ett försök att på på detta metod skapa nya personliga utmaningar.

Via sätt den här typen valet förstår du konstruera gör allt du eget mardrömsläge efter behag, med eller för att inte för att använda sig av modifierare. Matchmaking är inaktiverat inom sätt den här typen läget, å andra sidan är redo att väljas för att ett “Fill Party”-mål.

Olika modifieringschanser gäller uppdateringar resten av systemet av utförandeenkannerligen med avseende på omrullning resten av egenskaper men även extra, men även antal korrigeringar som har effekter på antal funktioner resten av sporten, tillsammans med nya tillgänglighetsalternativ men även antal ombalanseringar för att tillämpas på antal delar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 15 =