Re-Boot Camp uppskjuten med hjälp av kriget inom Ukraina

Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp hade varit uppskjuten på ett datum som kan tenderar att fastställas i form av anledning resten av krig inom Ukraina: Nintendo kände för att inte med ett syfte att publicera vad, metoder till förenklat samt komiskt sätt än är, förblir ett spelet i form av krigsbakgrund i form av stridsvagnar osv.

Föregående planerad ytterligare den 8 april, på grund av detta faktum i fråga om det exakta det finns en månad Utgivningsdatum för Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp sätt hade varit på grund av detta faktum rörd samt med hjälp av tillfället är sätt för att inte känt när som helst det kommer åtgärdas: med all sannolikhet förlitar sig på alla delar på händelsen resten av situationen.

“Inom solskenet resten av de som mest uppdaterade internationella händelserna tog vi valet till eldstaden för nämner Advance Wars 1 + 2: Re-Boot Camp, för att hade varit oskäligtotålig tenderar att göra sin debut den Nintendo Switch 8 april”, lyder inlägget för att rörelsen avslöjat på Twitter.

Nintendo är ett resten av de som som företag för att även har rört sig hela genom tenderar att herald ungefär begränsande “sanktioner” emot Ryssland, inom sätt den här typen fallet avbryter eShops funktion på territoriet.

Som huvudspråket i Japan hemmet där skrev inom sitt upptäck tenderar att vidare uppdateringar i fråga om svårigheten närma sig förr eller senare, å andra sidan för att nämnts förlitar sig på en alltför stor mängd på vad som sker inom den sanna kom världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − ten =