Elden Ring kontakta den perfekta poängen på Famitsu, högsta ranking hemmahörande i Horizon Forbidden West

Elden Ring berörde den perfekta poängen Famitsuövertagande fastigheter tre 10:or att tillägga det finns en 9:or, ett fullständigt 39/40: röster ökad, i fråga om än för att inte en betydande mängd, jämfört genom användning av den vackra Horisont Förbjudet Väst.

Famitsu, rösterna resten av numret 1736

  • Elden Ring (PS5, Xbox Series, PS4 Xbox One) – 10/10/10/9 [39/40]
  • Horizon Forbidden West (PS5, PS4) – 9/9/9/10 [37/40]
  • The King of Fighters XV (PS5, Xbox Series, PS4) – 8/8/8/8 [32/40]

För att stödja bara några få dagar av den anledningen som resonerade vi (provocerande förstås) i fråga om enkla metoder till Elden Ring förintade Horisont Förbjudet Västäven när siffrorna med hjälp av denna prevalensen för att inte är stratosfäriska inom termer resten av kritik att tillägga med all sannolikhet resten av främja.

Metoder till för att i ändå, de som huvudspråket i Japan redaktörerna med hjälp av Famitsu uppskattade en betydande mängd Hidetaka Miyazakiäven genom användning av hån resten av den perfekta poängen bara för att berört, att tillägga på samma gång beviljat hänsynen resten av beväpning åt som olika resan resten av Aloy, för att i själva verket fakta kommer att få det finns en 10 att tillägga tre 9:or med hjälp av ett fullständigt 37/40.

Trea inom just den denna sort rankingen, vilken betyg egentligen för att inte är, The King of Fighters 15 (recension)betygsatt genom användning av 4 8:or med hjälp av ett fullständigt 32/40: för att inte i synnerhet en mängd i enlighet med Famitsu-standarder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =