Apple TV + utan kostnad inom 6 eller 3 månader på erbjudande, det bästa sättet att kommer att få du kommer dem

Det förekommer en tydligen kampanj tillägnad konsument PS5 även PS4för att dom kan f r ee komma in månader utan kostnad Resten av Apple TV + hela genom konsolen: 6 månader för att stödja PS5-ägare även 3 månader för att stödja PS4-användare, hela genom är benägna att observera ett par mest enkla vägbeskrivning att kunna förvärvaerbjudande begränsad ett tag.

Pojken hade redan rapporterat i fråga om befordran resten av 6 månader gratis från Apple TV + med PS5, å andra sidan för tillfället är även har Sony utökat erbjudandet mot PS4 dessutom, vilket sänker som mot 3 månader utan kostnad för att stödja konsument resten av den mest uppdaterade generationens konsol. Återigen bör erbjudandet lösas komma in senast den 22 juli 2022tillägnad nya konsument resten av Apples prenumerationsvideotjänst.

Efter periodens stängning inom befordran, övergår prenumerationen mekaniskt mot standardkostnaden på 4,99 euro varje månad, såvida för att inte uppsägningen hemmahörande i tjänsten i själva verket görs. Som ett sätt att ha tillgång till marknadsföringskampanj bör du kommer ha ett PlayStation Network-konto även ett Apple-ID. Inom närvaro resten av dessa två är dessa vägbeskrivning är benägna att observera, för att rapporterats på Officiell sida resten av den gemensamma marknadsföringskampanj mellan Sony även Apple:

  • För att hitta Apple TV-appen genom din PS4-konsols TV även grafikkort
  • Ladda ner även öppna Apple TV-appen även följ instruktionerna på display
  • Surfa i form av gör alla dina Apple-ID eller skapa ett Apple-ID i fråga om du ej även har ett men
  • Njut resten av Apple TV + utökad kostnadsfri provperiod

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =