NVIDIA RTX 3090 Ti bekräftas resten av dokumenten, den här typen är releasedatumet med hjälp av GPU:n

0

[ad_1]

NVIDIA RTX 3090 Ti hade varit bekräftad ifrån de som doc för att rörelsen även har utrustad ytterligare sina följeslagare via villkoren med hjälp av embargot, och eftersom även avslöjar datumet med hjälp av konsekvens ifrån GPU: skulle vara tillgänglig ifrån 29 mars.

Ryktena i fråga om senareläggning av NVIDIA RTX 3090 Ti de som hade varit på grund av detta faktum ogrundade, möjliggöra den förestående lanseringen, men även för tillfället är riktas hela blickar gentemot de som antal återförsäljarna, som ett resultat av vi är redo att stå gå igenom ett en alltför stor mängd dyrt grafikkort.

Bara för att värde resten av GPU:n närma sig mer benägna är benägna att påverka bestämmelsen inom av återförsäljare, inom den meningen är benägna att köpmän men även gruvarbetare kommer att bli hantera mode- för att är lite ytterligare överkomliga. Ta hänsyn situationen är redo att ändå alla bitar inträffa.

NVIDIA RTX 3090 Ti, som stulna dokumentet

RTX 3090 Ti skulle vara utrustad via GA102-350 GPU, utrustad via 10752 CUDA-kärnor, men även skulle vara som första kartongen via 21 Gbps GDDR6X-minne men även det finns en maximal bandbredd på genom 1 TB/s.

Som kan också är benägna att vara som första kartongen för att även har det finns en 16-stifts PCIe Gen5-kontakt, men även närma sig ensamt är benägna att kräva cirka 450W ström.

[ad_2]

Leave a Reply