Fort CV, kontroller att tillägga ljud

Microsoft släppte den nya systemuppdatering för att stödja Xbox Series X | S att tillägga Xbox One Via’Ersätta inom marsvars utrullning även har påbörjats genom dessa timmar att tillägga därefter bör vara tillgänglig i hela, övergående för att stödja hela även inom vår del, närma sig är benägna att tillämpa ett antal intressanta förbättringar ang. Snabb CV, kontroller att tillägga ljud resten av konsolen.

Sätt denna sort är för att redan testats resten av dom som finns i hela, Xbox Insider-programmet, å andra sidan för att är faktiskt har fått tillgängliga att tillägga officiella för att stödja hela, efter testperioden. Bland de många förmodligen den mest intressanta nyheterna är “Pin to Quick Resume”, som är valet som låter dej “fixa” bara några få game i hela, Quick Resume-sektionen, för att vi hade rapporterade för ett tag sedan.

Quick Resume-systemet betyder att du kan avbryta ett visst variation av game parallellt att tillägga starta i fråga om det exakta med ursprung i den punkt genom vilket vi stoppade dem.

Xbox, som nya valet för att stanna för game på Quick Resume

Hela genom är benägna att agera på arkivminnet begränsas ändå som tillgängliga utrymmet att tillägga systemet, när som helst minnesgränsen nåtts, eliminerar med ursprung i sektionen de som game som ej har använts genom längst ett tag så att ge tillräckligt med utrymme åt de som mest uppdaterade.

Via som nya valet är som genomförbar för att reparera säkert game för att det är de som aldrig försvinner Quick Resume i fråga om för att inte guide eliminering utförs, som är en alltför stor mängd nyttig för att stödja de som titlar för att möjligtvis spelas extra ibland å andra sidan för att vi hela tiden behöver bevara inom snabb avstängning.

I termer av regulatorn introducerar marsuppdateringen sannolikheten är benägna att mappa i fråga om knappen Delaeller den som kan vara hängiven mot för att separera skärmdumpar att tillägga filmer: via uppdateringen tillämpad på Xbox Accessories-appen är som genomförbar är benägna att tilldela en betydande mängd av annan funktionalitet till nyckeln inom höra sig för.

Till slut är den 3:e rejäla innovationen den nya Audio Setup Wizarddet är det det finns en information för att låter dig göra det högre är redo att justera ljudet på Xbox Series X | S att tillägga Xbox One i överensstämmelse med systemet för att används, hela genom att besluta bland många förinställningar att tillägga antal ändringar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + two =