Ghost of Tsushima Legends of the Plus för att stödja PS5 fördröjer dig med ursprung i det som får den rabatterade uppgraderingen med ursprung i PS4

Dålig överraskning för att stödja dem för att, för att stolt äger PS4-versionen resten av så mycket som sporten, även har löst Ghost of Tsushima Legends inom variant PS5 med ursprung i PlayStation Plus denna månad, som ett resultat av sannolikheten tenderar att göra den återhållsamma uppgraderingen mot den mest uppdaterade generationens variant resten av så mycket som sporten även har tagits bort.

Inom dessutom baksidan är på detta och extra ett besvär för att orsakas resten av PSN hantera de som antal versionerna resten av spelen. Inom som denna sort fallet är som för att inte särdeles ett antal för att berörs, å andra sidan fallet är hur som helst vägledande.

Varför pågår på detta? Hela genom nysta komma in PS5-versionen resten av Ghost of Tsushima Legends hindrar PSN den rabatterade uppgraderingen mot så mycket som sporten med ursprung i PS4 som ett resultat av sporten för att stödja systemet är bland de många för att redan ägs, Legends är en detalj av Director’s Minska-versionen. Den den som svaret, om du strävar efter återvända så att vinst från{billig} uppgraderingär tenderar att kontakta Sony så att begära tenderar att Ghost of Tsushima Legends för att stödja PS5 eliminerade med ursprung i kontot.

Nyfiken nog vet du ändå köpa så mycket som PS5-versionen resten av Ghost of Tsushima om du strävar efter, vilket skapar mången förvirring.

Med hjälp av övrigt påminner vi dig i fråga om tenderar att Ghost of Tsushima kan vara hittade inom PS4- dessutom PS5-versionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + six =