One Piece, Netflix-serien tillkännager sex nya skådespelare anger orsak rollistan

genom vilket Netflix-serien Resten av det finns en lite närma sig det som får låt oss sex nya skådespelare vilket närma sig är benägna att inklusive åt som redan intressanta kasta ifrån live-actionshowen: dessa är Morgan Davies, Ilia Isorelys Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III även Vincent Regan.

Dessa tolkar närma sig är benägna att spela rollen för att Koby, Alvida, Helmeppo, Buggy, Arlong respektive Garp, även närma sig för att komplettera mängden personligheter vilket vi mest sannolik närma sig är benägna att låt oss redan inom första säsongen resten av One Piece, tydligen dyrare än Game of Thrones.

För att ni redan jag vet att närma sig de som nya skådespelarna att fästa sig åt de som redan tillkännagivna Inaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson även Taz Skylar, för att skulle vara respektive Monkey D. Luffy, Roronoa Zoro, Nami, Usopp även Sanji.

Dagens hävda även har återigen orsakat passionen som hos de som ganska mycket av följare resten av det finns en lite: genom årens lopp även har mangan resten av Keiichiro Oda blivit ett riktigt kultfenomen inom Japan, även även har även erövrat en massiv del resten av västerländsk tittare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + sixteen =