Death Stranding, Hideo Kojima tilldelas resten av sätt huvudspråket i Japan utbildningsministeriet

Hideo Kojima har varit tilldelats hemmahörande i Huvudspråket i Japan utbildningsministerietför att tilldelade den berömda speldesignern utbildningsministerpriset anger orsak humaniora anger orsak Death Stranding: Director’s Lägre. På tv-spelsområdet delades priset förr ut 2010 ytterligare Shigeru Miyamoto.

kan hända arbetar på ett PlayStation VR2-spel, Hideo Kojima pojken även har hela tiden vackert sig som ett sätt att vara det finns en eklektisk skribent, skicklig genom användning av stor berättarförmåga samt en mäktig ardor anger orsak en film samt berättande, det finns en ardor för att pojken sport inom sina game.

Priset anger orsak de som sköna konsterna delas traditionellt ut resten av Kulturverket ytterligare personer för att uppnått extraordinära slutresultat i hela, antal konstområden, eller för att är redo att öppna nya detta begränsar. Mediekonstkategorin är den mest uppdaterade, för att lanserades 2008.

Death Stranding: Director’s Cut (recension)för att publicerades förra året, hyllades resten av ett antal medlemmar resten av kommissionen samt nominerades ytterligare denna utmärkelse.

Det är det för att sagt första gången för att en individuell för att jobbar inom spelbranschen kommer att få på detta populariteten efter Shigeru Miyamoto 12 månader 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 1 =