3 års polisarrest för att stödja personen som för att köpte det finns en Charizard genom användning av Covid-ersättning

Historien i fråga om Vinath Oudomsine, det finns en amerikansk invånare inom Georgien för att dömdes åt, slutade för att inte bravo tre års polisarrest med ett syfte att för att använda sig av kontantbelopp med ursprung i Covid Compensation Datorprogramvara för att stödja förvärvet ett Charizard Pokémon-kort framför allt exceptionell.

Fallet hade dykt citerar inom oktober förra året: Oudomsine, som svar på utredarnas undersökningar, hade spenderat bravo 57 000 $ för kortet i frågaså huvudproblemet har varit sanningen det dessa kontantbelopp ägde rum inträffade med ursprung i det finns en myndigheters fond för att inrättats resten av detta system Economic Injury Disaster Loan (EIDL)med ett syfte att ge ekonomiskt hjälp åt individer inom problem p.g.a. Covid-pandemin.

Som svar på upplevelser med ursprung i New York Times hade Oudomsine begärt de pengarna p.g.a. sin kontor, djupt ruinerad resten av pandemin, bara för att är benägna att en alltför stor mängd resten av på detta eftersom den investerades inom köpet resten av Charizard, tydligt oregelbundet jämfört genom användning av vad för att jag skulle inte förutses resten av datorprogramvara.

Tillsammans med den hänsynslösa med medel bekräftade undersökningarna är benägna att rörelsen för att personen som påstod sig äga tidigare att pandemin dessutom har varit inom faktum fiktiv: Oudomsine kan att samla komma in cirka 85 000 $ hela genom är benägna att rapportera är benägna att hans som företag hade det finns en omsättning på cirka 200 000 $ varje år dessutom hade 10 arbetarna, så denna kunskap återspeglades för att inte inom den förr i tiden, verksamheten.

Kort meddelat, ett omständigheter som kan vara avsett är benägna att stoppa illa för att stödja medborgaren inom Georgien, för att stödja vilken tre års polisarrest förväntas på grundval resten av vad för att fastställdes resten av rättegången. Efter fallet genom användning av falska Pokémon-kort köpta från Logan Paulmissgärningarna kopplade åt förvärvet resten av ovanliga snabba av kontinuerligt tydligen.

Leave a Reply