Insider-programmet startar att kunna kolla in som, som är bosatt samt mår

Ubisoft även har tillkännagett öppnandet resten av registreringar anger orsak Insiderprogram Resten av Skull & Bonesgrund av vilket säkert utvalda kunders närma sig ha förmågan att prova som inom förhandsgranskningen sporten. i fall du lyckas medverka eller för att inte är på detta utmärkta nyheter som ett resultat av som betyder tenderar att spelutvecklingen är inom ett framskridet stadium.

Kommer du att kunna gå med Skull & Bones Insider-programmet hela genom på detta länk. För att Ubisoft förklarar är som det finns en “livetestningsfas genom vilket utvalda idrottsman deltar för att bjuds kommer in tenderar att spela det finns en första variant resten av sporten genom loppet av verkliga förhållanden samt inom helt förhandsvisning”, i form av huvudsyftet tenderar att för att samla för kommer in informationen samt förslag, att kunna rensa nämner spelkod hemmahörande i buggar samt fixa skottet på viss speldynamik för att måhända för att inte tillfredsställer testarna.

Infört inom den för tillfället är bort från E3 2017, Skull & Bones har varit senareläggas igen och igen, i form av rykten för att hävdar tenderar att händelsen även har startat i fråga om ett antal gånger hemmahörande i begynnelse. Inom september förra året delade välkände läckaren Tom Henderson massor av bilder och information om Skull & Bones-speletför att säger tenderar att sporten är bosatt samt mår bravo, i form av förbättring inom ett avancerat stadium.

Kort påstått, för att nämndes till att börja med, denna begränsade testfas tenderar att händelsen i verkligheten närmar sig slutfasen, i form av information i fråga om Skull & Bones för att är redo att komma i hela, tillfällig, personer jag vet att måhända redan genom loppet av State of Play ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen + nine =