trailern presenterar säsongspasset, består av nya chefer, byte även destinationer

Växellådan även har avslöjat detaljerna Säsongskort Resten av Spädbarn Tinas underlandBorderlands fantasy spin-off, i form av det finns en trailer vilket erbjuder oss ett smakprov på innehållet som kan efter spelets lansering.

Säsongspasset för att stödja Tiny Tina’s Wonderlands finns att handla individuellt eller för att del av True Chaos Edition även består av 4 DLC:er, som kan tenderar att introducera nya chefer, atmosfär, det finns en ny klass, byte även en betydande mängd extra. Sätt finns dessutom bonusartiklar i form av paketet “Butt Stallion”, för att består av Diamond Guard Armor Presets (3 effekter), Crystal Glitter Makeup Pack (5 effekter), Adamant Throne Banner Enheter (2 effekter) även Diamond Hero Statue Materialfaciliteter .

Genom användning av sätt första innehållet efter lanseringen närma sig vi tenderar att lära känna den gåtfulla siaren Vesper inom Dreamveil Overlook, som kan tenderar att introducera oss åt Mysteriets speglar, portaler för att erbjuder åt fängelsehålor fulla resten av läskiga fiender även bossar. Det kommer vara potentiellt tenderar att upprepa dessa utmaningar med tanke på möta det hela kraftfullare variationer resten av den ultimata chefen även på så tillvägagångssätt förvärva byte efter behag.

De som tre första expansionerna resten av Tiny Tina’s Wonderlands Season Cross kommer till och med tenderar att utökas innehållet i kaoskammaren, den inte för länge sedan avslöjade slutspelsaktiviteten. Samtidigt den fjärde närma sig tenderar att introducera veckas klass resten av sporten, även utökar därför flerklasssystemet och extra.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Tiny Tina’s Wonderlands skulle vara tillgänglig med ursprung i även i form av kl 25 mars för att stödja PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5 även PS4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 3 =