Trek to Yomi, ny trailer på State of Play för att stödja sporten i fråga om samurajen

Klättring ytterligare Yomi även har återvänt så att nuvarande sig trailer även kl En stående för att stödja spelet Sony PlayStation bekräftar därför sin ankomst ytterligare PS4 dessutom PS5 utöver på PC, Xbox Series X | S dessutom Xbox One.

Trek to Yomi, utvecklat resten av Flying Wild Hog, är ett uttryckligt scrollande actionäventyr för att utspelar sig inom 2D dock genom användning av 3D-grafik, för att utspelar sig inom Feodala Japan. Det är det ett spelet extremt förlitar sig på berättande, för att samlar inspiration med ursprung i Japans historiskt förflutet dessutom shintomytologin.

Inom på detta sammanhang bevittnar vi Hiroki det som berättas som kan vara sammanflätad genom användning av olika framställningar, de som i fråga om hans förfäder, som kan vara iscensatta erbjuder liv åt det finns en det som berättas på antal tidsmässiga flygplan för att visar inom varann. Det är det det finns en tragisk dessutom episk det som berättas, grundad på stridigheter dessutom dramatiska andra för att bidrar ytterligare Hirokis utvecklingssökning dessutom tillväxt.

Den deklarerade inspirationen med ursprung i utvecklarna är de som klassiska filmerna med ursprung i Akira Kurosawa, för att framträder genom användning av det finns en viss läsbarhet även inom den grafiska stilen, för att stödja vilken ett särdeles hyfsat sällsynt svartvitt även har antagits utifrån Unreal Engine. Pelarna inom Trek to Yomi är på grund av detta faktum det finns en viss äkthet i fallet med rekonstruktionen resten av feodala huvudspråket i Japan miljöer dessutom kostymer dessutom beständig emot stilen resten av traditionell en film på samurajer dessutom traditionella med ursprung i Japan.

Resultatet är ett en alltför stor mängd tydligen spelet, vilket återigen demonstreras resten av denna presentationstrailer. Trek to Yomi väntas på 2022 dock som inte har ett det exakta datum än, dock som förväntas omedelbart på Xbox Game Pass vid utgången, såväl för att på PC, PS4 dessutom PS5. Som tillkännagavs på E3 2021 genom användning av det finns en trailer och lite bilder.

Leave a Reply