tillkännagivandetrailer anger orsak free-to-play-skjutaren med ursprung i State of Play

Genom loppet av Sonys State of Play-kurs inom mars 2022 presenterade Bandai Namco det finns en trailer Gundam Evolution, free-to-play shooter anländer mitt i 2022 på PS5, PS4, PC, Xbox Series X | S även Xbox One.

Inom Gundam Evolution närma sig lirare att uppfylla för varann inom strider 6v6 ta en titt på de som ikoniska Mobile Suits inom den animerade serien. På lanseringen närma sig 12 mobildräkter tenderar att vara tillgängliga anger orsak alla de lirare, har varit även det finns en i form av unika angrepp även hjälpmedel. Och använder inte en för att begränsa för sig åt det finns en specifik klass är redo att spelarna fritt ta ut sina favoritdräkter även anpassa sin spelstil efter lagets vill ha. Såväl som nuvarande Gundam Evolution ett självreparationssystem (för att gör tenderar att enheten återställer HP steg för steg) även reparationspunkter placerade på strategiska punkter på spelkartorna.

De kommer det har varit det tillgängliga på lanseringen tre antal lägen: Fånga, dominera även förstöra. För att vi läras med ursprung i PlayStation-bloggen, “Inom Capture försök lagen turas i fråga om tenderar att ockupera iterativa kontrollpunkter. Idrottsman bör nuvarande alla de sina förmågor som ett sätt att avancera åt 2:a syftet eller som ett sätt att stolt bevara försvarslinjen även vinna. Dominans förbättrar ante. Verklighet är tenderar att varje lagen slåss i fråga om kontroll genom tre slumpmässigt olåsta mål som. Det är det det finns en vild poängstrid inom det finns en att kontinuerligt föränderlig atmosfär. Inom Destruction delas lagen kommer in inom angripare även försvarare, de brukar förebygga som ett sätt att förstöra eller försvara målen. samarbete är det viktiga åt för att visa striden inom på detta spelet resten av förtryck även sabotage.”

Gundam Evolution för att nämndes till en början närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig mitt i 2022, i form av ett avgränsat variation av nätverkstester som kan tenderar att påbörjas hela våren, så med beklagande, beklagligen, bara för att inom Japan även Nordamerika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 14 =