Patch 1.2 tillgänglig, den här typen är de som nya funktionerna

0

[ad_1]

Genom de som mest uppdaterade timmarna även har Techland tryckta Patch 1.2 Resten av Dying Light 2: Stay HumanPC, genom användning av PlayStation- dessutom Xbox-konsolversionerna som kan tenderar att observera genom loppet av de som kommande de gånger. Sätt här är omkring fin fyllig ersätta, genom användning av ett antal korrigeringar med hjälp av typ av erkända bekymmer och ena inget att prata om intressanta information.

I enlighet med de som officiella uppdateringsanteckningarna, för att kommer du att kunna läsa till denna adress den nya lappen resten av Dying Light 2: Stay Human löser hela omständigheter resten av “cykliska dödsfall” rapporterade resten av kunders eftersom den lanseringen resten av sporten, såväl för att blocken resten av utvecklingsmöjligheter resten av ett antal uppgift.

Döende mild 2

Bland olika förbättringar vi upptäcker att vi fixar med hjälp av bekymmer relaterade ytterligare co-op, framsteg resten av spelgränssnittet, användarupplevelsen dessutom stridssystemet genom användning av förändringar med hjälp av huvudpersonen dessutom fiender, utöver balanser ytterligare spelmekaniken genom loppet av nattliga faser. Sätt finns dessutom framsteg resten av kampen genom användning av den ultimata chefen med hjälp av Dying Light 2 dessutom den tekniska sektorn i grund och botten. Inom denna mening, införandet resten av det finns en ny grafisk förinställning “högpresterande” för att optimerar effektivitetsklänning med hjälp av ha förmågan att köra sporten även på åldern persondatorer dessutom rörliga persondatorer.

Dying Light 2 är av tillgängligt med hjälp av PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One dessutom förr eller senare även med hjälp av Nintendo Switch komma in the Cloud. Behåller mig på område som man behandlar tema igår, Techland har släppt uppgraderingen till PS5-versionen av den första Dying Light.

[ad_2]

Leave a Reply