Star Wars Eclipse kommer inte att göra tenderar att släppas tidigare att 2027, Quantic Dream bekämpa att kunna använder, anger orsak det finns en rapport

Som svar på det finns en rapport publicerad resten av Xfire, Kvantisk dröm bekämpa via tenderar att använder anställda mot sina uppdrag men även av den anledningen Star Wars Eclipese kan poppar ut för att inte tidigare att 2027-2028.

Som svar på artikeln publicerad resten av Tom Henderson, det finns en välkänd journalist men även deep throat inuti sektorn, ser ut på grund av detta faktum arbetet via Star Wars Eclipse ändå vara inom det finns en embryonal del. Så varför meddela sätt så ett för tidigt?

För att stödja Henderson har varit den främsta förklaringen tenderar att placera studion inom rampljuset men även attrahera nya potentiella konfedererade, vilket underlättar den rekryteringskampanj för att krävs att kunna slutföra händelsen. Det finns en teknik för att som svar på hans mening använt av massor av utvecklingshus, dock för att i alla fall för att inte tycks ha gett Quantic Dream sätt önskade resultatet.

Star Wars Eclipse, det finns en en bild tagen hemmahörande i tillkännagivandetrailern

För att artikeln utställning finns sätt dessa dagar tidigare 67 platsannonser tillgänglig på Quantic Dreams-portalen gentemot 60 anger orsak tre månader eftersom den (på grund av detta faktum tidigare än tillkännagivandet resten av Star Wars Eclipse). Hela rapporterar februari 2022 för att publiceringsdatum, dock efter det finns en sökning via Archive.org utställning sätt sig tenderar att mycket av dem publicerades anger orsak månader i fråga om för att inte 12 månader eftersom den, även anger orsak “senior” positioner, på grund av detta faktum någotsånär viktigt.

Även som svar på Hendersons källor hade avslöjandet resten av Star Wars Eclipse dessutom ett olika funktion, sätt behöver vi säger att tenderar att göra Quantic Dreams engagerande anger orsak ett förvärv, ett mål som för att studion även har eftersträvat eftersom den toppen resten av avtalet via Sony anger orsak de som tre spelen exklusivt anger orsak PlayStation-plattformar, specifikt Heavy Rain, Beyond: Two Souls men även Detroit: Become Human. Det finns en idé för att det hade föreslagits av Deep Throat tidigare men även, för att då, tenderar att vi inbjuder dig tenderar att förmedla via det finns en nypa salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × three =