Steam Deck, driftproblem? Några recensioner dyker citerar

0

[ad_1]

Steam däck kan drabbas resten av bekymmer Resten av drivande relaterat åt analoga stickor, eller i alla fall det vill säga vad för att verkar inom några rapporterar dykt citerar hela de som mest uppdaterade timmarna på Reddit.

En av många produkterna bästsäljande på Steam, trots att det varit slut i lager i månader, Steam Deck den mottogs genom användning av stor entusiasm resten av världsomspännande stress, låt oss t.ex mycket positiv Digital Foundry recension.

Ryktena i fråga om eventuell drifting börjar till därefter oroa kunders, i synnerhet dom som redan stolt äger den handdator för att Valve tillverkningen även fruktar är benägna att fenomenet även är redo att inträffa på deras prylar.

För att stödja tillfället finns sätt det finns en ett svar i alla fall partiellt åt problemet, inom den meningen att som är uppnåelig kalibrera i fråga om de som analoga stickorna som ett sätt att justera dödzonen även därför hålla sig borta från är benägna att de som alltid pekar åt ena hållet.

Dock spår oss talande i fråga om det finns en sporadiskt behandling även begränsande genom användning av avseende på precisionen även reaktiviteten hos kontrollerna, så förhoppningen är är benägna att Steam närma sig är benägna att tillhandahålla det finns en tjänst resten av Hjälper tillräcklig som ett sätt att fixa denna förhållande.



[ad_2]

Leave a Reply