Last Mile, ett interaktivt evenemang på Fb- inom sommarsäsong

The Strosa Dead: Last Mile är sätt nya interaktiv tillfälle närma sig citerar Fb- den denna sort sommaren. I någon mån game, dels TV-program, upplevelsen närma sig tenderar att innehålla oss inom The Strosa Deads universum på ett aldrig föregående skådat metod.

Stort sett det finns en månad efter tillkännagivandet resten av The Walking Dead: Saints & Sinners Kapitel 2därefter av konstant tenderar att dyka citerar nya produktioner kopplade mot arbetet i form av Robert Kirkmanifrån vilken den berömda tv-serien producerad resten av AMC dessutom togs.

“Vi är de stolta genom tenderar att presentera Mile-upplevelsen för att utspelar sig inom The Strosa Dead-universum, genom vilket följare är redo att spela men även interagera men även påverka världen men även dess invånare för att det finns en gemenskap”, säger Robert Kirkman, president för att stödja Skybound Entertainment men även skapare resten av The Strosa Dead.

The Strosa Dead, tv-serien

“Via The Strosa Dead: Last Mile närma sig kunders ha förmågan att uppleva det finns en bostad men även bostad värld resten av The Strosa Dead, samarbeta i form av olika eller gå som ett sätt att ändra historien tidtals. Vi är de glada genom tenderar att arbeta i form av våra följeslagare på Genvid. men även Fb- som ett sätt att att förstå på detta främsta kanten företag.”

De som första detaljerna inom The Strosa Dead: Last Mile närma sig tenderar att erbjuds i hela, tillfällig, men även utställning dessutom tillgångarna för att fram till denna punkt producerats resten av utvecklingsteamet Pipeworks Studios.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + eleven =