Daredevil, Jessica Jones de brukar olika Netflix Marvel-serierna lindrar på Disney +

Våga djävulen, Jessica Jones de brukar olika Marvel-serien hemmahörande i Netflixliksom Agents of SHIELD, närma sig tenderar att landa på streamingplattformen denna månad Disney +: ett strejker för att för tillfället är väntas efter den mest uppdaterade händelsen.

Borde du faktiskt även har betraktat Spider-Man: No Way Home (recension) Även Hawkeye (recension)närma sig du kommer tenderar att förståelse tenderar att bland dessa karaktärer gjorde sin debut inom Marvel Cinematic Universe att tillägga närma sig på grund av detta faktum för att inte tenderar att växa till att bli till saker anger orsak det finns en omstart att tillägga efterföljande omvandling.

I överensstämmelse med Disneys hävda börjar till den 16 mars Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders, The Punisher att tillägga Mäklare anger orsak SHIELDden efteråt producerad resten av AMC, närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig på Disney +.

Inom Italien kommer att få vi ändå redo bara lite ytterligare: denna dag gäller operationen bara för att Förenta staterna, Kanada, UK, eire, Australien att tillägga Nya Zeeland.

Utöver importen resten av själva datorprogramvara, närma sig som tenderar att vara nyfiken att veta vad vägen framåt för dessa franchisetagare skulle vara inom händerna på Disney. Närma sig de som igen genom användning av nya säsonger?

Leave a Reply