World of Tanks, licensierad byggare, uttryckte hjälper för att stödja Ryssland för att stödja kriget inom Ukraina

Sergey Burkatovskiy, byggare ifrån Wargaming.net, studion för att stödja World of Tankshar varit sparken med avsikt att ha uttryckt hjälper för att stödja Ryssland för att stödja kriget inom Ukraina. Förklaringen är icke så en betydande mängd den politiska likriktningen resten av ledarna för att stödja Wargaming.net, vars huvudkontor ligger inom Vitryssland, för att sanningen det dess massiva filial ligger inom Kiev, Ukrainas huvudstad, under vilket en hela gäng individer är arbetarna.

Burkatovskiy uttalas inom ett Fb–inlägg tenderar att pojken stöder “operationen resten av ryska federationens väpnade styrkor, DPR (Folkrepubliken Donetsk) dessutom LPR (Folkrepubliken Lugansk).

Wargaming.net tog omgående avstånd dessutom förklarade för att stödja webbplatsen cyber.sports tenderar att det är en åsikt ifrån Burkatovskiy, för att för att inte ett eller annat sätt sammanfaller i form av företagets, dessutom tillade tenderar att rörelsen dessa dagar är engagerat inom för att hjälpa mycket av 550 kollegor ifrån Kiev dessutom deras familjer.

Situationen förvärrades hastigt. Burkatovskiy postade ett nytt upptäck i fråga om att pojken är klar i form av tv-spel (eller i form av Wargaming.net, vi litar på att på när du översätter ordet för att används inom VG eller WG). Rörelsen bekräftade av den anledningen som hans avskedande dessutom skickade ett tillfällig upptäck åt PC Gamer: “Sergey Burkatovskiy uttryckte sin personliga åsikt på sociala medier, för att för att inte ett eller annat sätt återspeglar företagets. Pojken släpptes dessutom är icke lång sikt del av rörelsen.

Wargaming.net är bara för att ett resten av massor av spelbolag för att drabbats resten av konflikten. Bland annat GSC Game World (STALKER-serien), 4A Games (Metro-serien) dessutom Vostok Games (Survarium).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty − 1 =