modig betyder att du kan pausa sporten på PC, dock genom användning av det finns en gräns

Elden Ring, samtidigt sätt erbjuda en hel del nya , är sätt djupt själar dessutom anger orsak genom användning av sig en hel del som kan vara typiska anger orsak tillförene Miyazaki-spel. En av många dem är avsaknaden resten av det finns en paus. Så för tillfället är det finns en modig betyder att du kan olösta problemet hela genom är benägna att infoga det finns en fungera anger orsak pausdock accepterar det finns en kompromiss.

Spår oss diskutera TechieWs “Pausa sporten” modig, tillgänglig på NexusMods. För att kommer du att kunna gissa hemmahörande i namnet gör den inget bortsett från är benägna att starta det finns en komplett paus inom sporten. För att stödja det bästa sättet att är sätt okomplicerat: tryck bara för att på P-tangenten på gör allt du tangentbord.

Ett par fiender resten av Elden Ring

Som finns ändå ett par detta begränsar. Initialt upptäcker Easy-Anti Cheat-systemet modden för att ett fusk, så med avsikt att för att använda sig av sätt bör du kan inaktivera detta system dessutom följaktligen bör du kan spela offline. Moddern förklarar dessutom är benägna att om den resten av någon person anledning aktiverades Elden Ring genom användning av moden dessutom anti-cheat aktiva jag skulle inte inget dåligt inträffa: modden jag skulle inte totalt okomplicerat för att inte starta, så sätt finns inga faror som svar på hans åsikt.

den “tekniskt bekymmer main sägs mot sanningen det, omgående efter avaktivering resten av pausen, Elden Ring anger orsak ett andra går sätt förr än vanligtvis, för att ett slag “snabbspolning fortsättningsvis” (moddarens fras): av denna anledning viktigt är benägna att för att inte starta pausen genom loppet av det finns en fiendeattack sedan du på returen utsatta för för att inte ha kontroll genom karaktären anger orsak ett andra dessutom.

Instruktionerna om det bästa sättet att du kan vidtar modden finns hela på NexusMods-sidan. Berätta anger orsak oss vad du kan tycker om sannolikheten är benägna att pausa kommer in Elden Ring? Är du kan intresserad? För de som tycker är benägna att sporten är hårt hur som helst, bör du kan förverkliga sätt Miyazaki har bett om ursäkt till alla som är frustrerade över svårigheten i spelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + four =