samarbete via Anti Social Social Club meddelat

I form av lanseringen resten av Gran Turismo 7 för tillfället är genom oss, Sony dessutom klädmärket Anti Social Social Club även har gått samman som ett sätt att göra det finns en specialdesign med hjälp av Toyota Supra GT500för att dessutom närma sig tenderar att det har varit det av tillgängligt inom sporten inom det finns en begränsad upplaga.

Samarbetet även har annonserats via det finns en trailer för att kommer du att kunna undersöka inom spelaren under. Liveryns estetik kan till och med tenderar att uppmuntra att det finns en begränsad samling för att består av sweatshirt, t-shirt, keps, spelstrumpor dessutom pilothandskar. Såväl som närma sig det finns en specialbeställd Gran Turismo DD Professionell-ratt, gjord specifikt med hjälp av Gran Turismo 7, dessutom tenderar att det har varit det tillgänglig för att en tillägg. Som ett sätt att skapa kollektionen rådfrågade Anti Social Social Club den professionella motivkraften dessutom stuntmannen Ken Gushi, för att medverkade inom film.

Anti Social Social Club-livrén skulle vara tillgänglig genom det finns en kampanjkod tenderar att lösas komma in genom PlayStation Network som kan tenderar att distribueras inom samband via köpet resten av till saker för att gjorts med hjälp av samarbetet via Gran Turismo på AntiSocialSocialClub, för att skulle vara tillgänglig hemmahörande i 17:00 Italienska fredagen den 4 mars. Såväl som närma sig säkert kampanjkoder tenderar att distribueras hela genom det finns en tävling, för att kan erhållas på Gran Turismos sociala kanaler.

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Gran Turismo 7 skulle vara tillgänglig hemmahörande i kl 4:e mars exklusivt med hjälp av PS5 dessutom PS4. I fråga om du icke även har gjort som men föreslår vi att du bara läser vidare vår recension av det nya racingspelet från Polyphony Digital.

Leave a Reply