Elden Ring högre på PS5 eller Xbox Series X | S? Videoanalysen resten av Digital Foundry

0

[ad_1]

Elden Ring sväng högrePS5 eller Xbox Series X | S? Videoanalysen för att utförs resten av Digital Foundry försök svar på den här frågan efter appliceringen resten av 1.02-patchen med hjälp av FromSoftware-titeln.

Inom sätt den här typen fallet konversera vi i fråga om det finns en ersätta jämfört i form av vad för att redan rapporterades med hjälp av ett antal dagar av den anledningen som om prestanda av Elden Ring på PS5 och Xbox Series X | Si form av Thomas Morgan att tillägga John Linneman för att klargjorde är benägna att de som gick lång sikt inom marknadsföringskampanj att tillägga därefter kan observera sporten inom aktion hela ett antal sekvenser.

Både grafiklägen tillgänglig på det efterföljande generations konsoler använd det finns en bildfrekvens upplåstför att inom kvalitetsläget hänvisar tillbaka till det finns en upplösning på 2160p (1440p på Series S) då däremot den inom prestandaläget vidtar det finns en dynamisk skalare.

Eldstaden Ringen stridssekvens

På denna tidpunkt sjunker den ytterligare 1512p uppåt PlayStation 5 Men även Xbox Series X, då däremot på Series S är sätt minsta detekterade priset lika i form av 1008p. Förvånansvärt nog finns sätt inga gigantiska variationer mellan den 2 lägena relaterat till effekter.

Tragiskt, jag 60 fps stabila är denna dag det finns en dröm för att för att inte går inom uppfyllelse på någon person konsol: både Sony att tillägga Microsofts plattformar pendlar mellan 45 att tillägga 60 foton per sekund, att tillägga åderlåter, ytterligare att tillägga i form av en alltför stor mängd hela de som förmodligen den mest krävande sekvenserna. PS5 ser ut som om hur som helst förmånen från det finns en vinst för att går citerar ytterligare 10 fps inom säkert instanser.

På Xbox Series X hjälp med hjälp av VRR som ett alternativ låter den dig i alla fall i någon mån jämna ut sidorna Den omkrets på denna inkonsekventa effektivitetsklänning att tillägga ställa komma in uppdateringsfrekvensen ytterligare 60 Hz även inom närvaro resten av förr skärmar.

Äntligen, relaterat till inom uppladdningaräven den här typen är Sony-konsolen inom högre form att tillägga verkar vara förr, i form av sex eller sju sekunders väntan kontra de som 17 för att upptäckts på Xbox Series X att tillägga Xbox Series S: ett hål för att är redo att överbryggas i form av det efterföljande uppdateringar.

[ad_2]

Leave a Reply