Tokyo dessutom Babylons instanser

Den huvudspråket i Japan divisionen resten av PlayStation infört tre streamingevenemang resten av PLAY! SPELA! SPELA! som kan tenderar att sändas den 19 februari, 26 februari dessutom 19 mars, tillägnad resp. Babylons instanser, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Men även Ghostwire: Tokyo.

Sätt första evenemanget, avsiktligt ytterligare den 19 februari kl. 11.00, italiensk ett tag, närma sig tenderar att introducerat Babylons fall, som blev guld förra månaden å andra sidan sätt kommer till och med tenderar att kretsa kring sätt just publicerade Horizon Forbidden West (recension)dessutom närma sig tenderar att inkludera PlatinumGames Kenji Saito dessutom Isao Negishi.

Sätt olika evenemanget, den 26 februari kl. 11.00 italiensk ett tag, närma sig tenderar att ägnas åt Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, visades med den sista trailern för några dagar sedan, å andra sidan även inom sätt denna sort fallet närma sig vi att diskutera Horizon Forbidden West. De kommer inkludera Square Enixs Masashi Fujiwara dessutom Daisuke Inoue, utöver Grupp Ninjas Fumihiko Yasuda.

Till sist närma sig sätt 3:e evenemanget, för att hålls den 19 mars kl 11.00, italiensk ett tag, tenderar att ägnas åt Ghostwire: Tokyo, nyligen avslöjat med speldet är det kl Gran Turismo 7, för att på den tidpunkten närma sig du kommer att ha lanserats med hjälp av ett antal dagar eftersom den. Regissören Kenji Kimura närma sig tenderar att närvara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × five =