LEGO Doctor Who är redo att visa sig vara det följande kapitel inom LEGO-serien, anger orsak det finns en indiskretion

I rad med ett status för att flyter in i på internet det följande kapitel resten av LEGO-spelen är redo att vara LEGO Doctor Who. Valet resten av Traveller’s Tales, utvecklingsstudion, måste ha dikterats resten av framgången via expansionen relaterad åt karaktären för att släpptes anger orsak LEGO Dimensions. Inom att tillägga baksidan jag skulle inte sätt vara sätt förmodligen den mest sålda du har någonsin, så ganska mycket är benägna att sätt övertygade utgivaren Warner Bros. att leverera ett likgiltig spelet hela licens.

Alla de för att setts fram till denna punkt, ifrån den primära åt den slutlig

I rad med vad för att rapporterades jag skulle inte LEGO Doctor Who att samla alla de , det är det inte känt i fråga om inom spelbar form eller för att inte.

Historien måste verkligen börja dela via den nya läkaren, men för att inte avslöjad, för att tydligt närma sig är benägna att fara hela genom tiden med avsikt att träffa sin olika .

Massor av resten av graderna bör ändå ställas kommer in inomviktorianska Storbritannien, å andra sidan massor av främmande planeter kan till och med är benägna att besökas. I rad med vad för att rapporterats ska Travelle’rs Tales ha valt ut ett antal del resten av all serie med avsikt att förvandla dem åt spelnivåer.

Släppningen resten av LEGO Doctor Who bör äga rum 2023, via anledning resten av sextioårsjubileum resten av serien. Efter alla är sätt väl värt är benägna att upprepa är benägna att ingenting är bekräftat, så bära alla bitar via det finns en nypa salt att tillägga redo på officiella meddelanden.

Leave a Reply