remastrad version för att introducerat genom loppet av de som kommande veckorna, för att stödja det finns en indiskretion

Som svar på Venture Beat-reportern Jeff Grubb, det finns en ‘remastrad version resten av sätt klassiska förstapersonsskjutaren Goldeneye 007, initialt lanserad på Nintendo 64. Grubb pratade i fråga om sätt på sin podcast, GrubbSnax, genom vilket pojken regelbundet avslöjade rykten för att erhållits resten av branschledare. Oavsett ett par felsteg bekräftade sig sätt mesta resten av hans kunskap vara tillförlitlig.

Videogame Chronicles även har återupptagit Grubbs indiskretion även bekräftat sätt via en av många hans källor, dock utan ut en är benägna att inklusive åt huvudpunkterna i fråga om saken. Grubb: “Jag föreställa är benägna att Microsoft närma sig är benägna att tillkännage sätt även jag föreställa är benägna att sporten närma sig rätt snabbt, i fråga om några veckor.

Goldeneye 007 är det finns en extrem titel är benägna att jobba på, för att inte så en betydande mängd för att stödja själva sporten för att för att stödja upphovsrätt för att tillhör dels Nintendo, dels Microsoft även dels MGM. I fråga om ihåg, Microsoft var tvungen att avbryta en remastrad version av spelet för Xbox 360, som nu är praktiskt taget färdigt, p.g.a. Nintendo. Tydligt bör de som tre verksamheten ha träffat det finns en överenskommelse, mest sannolik i fråga om du kommer att behöva det finns en ikonisk produkt är benägna att lansera inom samband via 60-årsjubileet resten av James Bond. Varje gång alla sakerna närma sig omkring pratar vi i fråga om sätt för att resten av en mängd anses vara sätt största sporten för att du har någonsin dedikerats åt 007, oavsett den betydligt åldern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − 2 =