uppgraderingen ifrån PS4 mot PS5 är redo att för att inte laddas ner för tidigt

Hela genom Ask PlayStation-kontot påminner Sony oss i fråga om sätt PS4 mot PS5-uppgraderingen resten av Horizon Forbidden West sätt går för att inte är benägna att ladda ner för tidigt, mot distinktion ifrån alltsammans sporten, men även därefter bör spelarna redo på spelets aktiveringstid för att stödja ha förmågan att ladda ner uppdateringen.

Kunskapen delades för att sagt resten av Höra sig för PlayStation på Twitter, för att kommer du att kunna låt oss titta på under. Varje liten sak på detta ryms under loppet av den problematiska hanteringen resten av de som antal utgåvorna resten av Horizon Forbidden West, för att erbjuds mot antal kostar på PS4 men även PS5. Sätt alltsammans skapade förvirring inom de flesta av folket men även den officiella redogörelsen fick klargöra inom detalj rätt sätt att saken fungerar.

Är benägna att för att inte ha förmågan att ladda ner PS4 mot PS5-uppgraderingen för tidigt är det finns en “bekymmer“för att stödja säkert lirare, för att eftersom den kanske vill redo den ett tag för att krävs för att stödja det finns en och extra få efter du kommer att ha aktiverat sporten. Önskades väldigt en alltför stor mängd på ha förmågan att starta sitt reseadministratörer inom den exakta minuten resten av aktiveringen, å andra sidan sätt närma sig tydligen för att inte är benägna att vara potentiellt.

PS4-versionen men även PS5-versionen är rätt antal, som ett resultat av Jämförelsevideo från Digital Foundry, som kallar spelet en “PS5 Graphics Masterclass”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 − 1 =