Stay Human, trailer utställning Authority Pack, den primära utan kostnad DLC

Techland även har tryckta det finns en ny trailer Resten av Dying Light 2: Stay Humanatt exponera Authority Pack, spelets första utan kostnad DLC. På detta är den primära resten av det finns en trio resten av bonusinnehåll för att ges ytterligare idrottsman samt är av tillgängligt ifrån den här dagen, den 14 februari 2022, på Hela hjärtans dygn.

För att tydligt framgår resten av videon inkorporerar Authority Pack inom huvudsak klädsel relaterad ytterligare brottsbekämpning. Sätt första paketet erbjuda det finns en haklapp, joggingbyxor samt sneakers, som olika närma sig att leverera det finns en hjälm, armband samt handskar, då istället som 3:e ett nytt jaktredskap. Med all sannolikhet de som olika två DLC den primära närma sig inuti tillfällig, som ett resultat av innehållet är sammanlänkade. för att på något sätt, dem har ändå ingen person dejt än. Vi bör bara för att redo på är benägna att Techland ska meddela oss betydligt.

Inom övrigt påminner vi dig i fråga om är benägna att Dying Light 2 kan vara hittade anger orsak PC, Xbox One, Xbox Series X samt S, PS4 samt PS5. Om du önska ta reda på extra, lära vår recensionunder vilket vi skrev:

Dying Light 2: Stay Human är som bostad logotypen anger orsak vilja, å andra sidan jag har kunskap eller färdighet i för att inte, med tanke på sikta anger orsak högt för att vanligtvis är redo att förvärva dig är benägna att falla förödande. Låtlektioner oss vara tydliga, som den här typen är ett spelet för att är redo att vara väldigt lustigt samt givande, via bravo utvecklingsmöjligheter samt det finns en överfull mängd innehåll material som kan är benägna att hänföra hela följare resten av som första kapitlet. Det är det ändå uppenbar inom alltför en mängd sammanhang är benägna att betydligt hela händelsen för att inte gick korrekt ett sätt samt på detta tvingade teamet är benägna att göra nedskärningar inom anekdoten, approximationer inom fysikmotorn samt inom hanteringen resten av artificiell intelligens, utöver tvingade dem är benägna att begå mycket mindre ett tag än förväntad med tanke på rensa nämner samt optimera din kod. Borde du söker efter det finns en tät, originell rörelse för att förstår hur man har fått uppmärksammad inom de som mest uppdaterade årens öppna värld grund av ett antal egenheter, förstår du starta dig på som den här typen sporten, å andra sidan ägde rum inträffade ihåg vår kritik sedan du väsentligen närma sig är benägna att bör utelämna en komplett rad poäng.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 6 =