patch 1.04 tillgänglig på PS5 samt PS4, denna sort är nyheterna

För att PlayStation Game Size rapporterar på Twitter, patch 1.04 Resten av Horisont Förbjudet Väst för att stödja PS4 samt PS5vilket bland annat ska göra bättre prestandan på varje konsolerna.

Sporten, för att ni absolut jag vet att, skulle vara formellt av tillgängligt hemmahörande i samt i form av imorgon den 18 februari 2022, dock de som lyckligt för att även har det finns en kopia för tidigt är redo att redan ladda ner samt installera uppdateringen. Exakt samma gäller även dem som redan även har verkställa förladdningen resten av den digitala versionen.

I överensstämmelse med lappanteckningarna för att rapporterats resten av PlayStation Game Size, förbättrar 1.04 Horizon Forbidden West-uppdateringen prestandan (i fråga om än och använder inte en är benägna att specificera inom vilka instanser), löser säkert bekymmer relaterade ytterligare krascher, progressionsblock samt estetik. Uppdateringen på PS5 väger i princip 500 MB. Under det anteckningarna för att rapporterats på Twitter:

  • Antal prestandaförbättringar
  • Fixade ett par ovanliga eller villkorliga krascher eller progressionsblock
  • Fixade ett par instanser under vilket spelets progressionssida för att inte uppdaterades korrekt
  • Fixat ett antal bekymmer

För tillfället även har som aviserats den officiella LEGO-uppsättningen av Horizon Forbidden West med Aloy och Collolungo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =