folkmassornas nya AI hade varit med hjälp av mycket effektiv med hjälp av PS4 dessutom Xbox One

0

[ad_1]

Cyberpunk 2077 även har uppdaterats ytterligare ersätta 1.5 för att inkorporerar ett antal nya , tillsammans med det finns en ny tittare AI. Den på ett tag är bara tillgänglig på PC, Stadia, PS5 dessutom Xbox Series X | S, å andra sidan för att inte på PS4 dessutom Xbox One, som ett resultat av den är med hjälp av mycket effektiv med hjälp av så gamla konsoler.

Förändringarna inom Cyberpunk 2077 ersätta 1.5 gör tenderar att gänget är redo att agera extra livligt emot aggressiva handlingar, i form av NPC:er för att reagerar, olika springer iväg eller olika slåss emot den ene den andre. “Som erbjuder samhället bara lite extra reaktivitet dessutom liv,” uttalas den Quest Director Paweł Sasko. “Sanningen det bland personerna i sanningen är beväpnade dessutom är redo att lösa sig med ett syfte att attackera dig inom sätt andra du kommer hotar dem ett eller annat sätt” är skojigt dessutom uppslukande.

V till 1 cykel inom Cyberpunk 2077

Å andra sidan hela är sätt inte möjligt på PS4 dessutom Xbox One. “Jag anger möjlighet vi säger att tenderar att i form av de som modifieringschanser dessutom öka för att gjorts hela genom uppdateringar resten av kärnan inom Cyberpunk 2077, har fått sporten, för att redan hade varit tekniskt komplext, ett ökande antal komplext. Denna stigande komplexitet fordrar extra tillgångar – för att extra inre lagring. förr , eller extra RAM-minne för att sätt kommer att bli finns det finns en begränsad mängd resten av på konsoler. I form av på detta inom åtanke tog vi valet tenderar att introducera säkert bara inom det efterföljande generations variationer, på tal i fråga om konsoler, med ett syfte att hålla det uppe tillhandahålla de som extra optimala dessutom stadig spelupplevelse på bashårdvaran med hjälp av PlayStation 4 dessutom Xbox One”.

I form av olika fras, PS4 dessutom Xbox One är icke nöjaktigt kraftfulla med hjälp av Cyberpunk 2077:s extra överlägsna tekniska , såvida de som för att inte allvarligt inverkar prestandan.

Långt om länge avslutningsvis föreslår vi att du letar bilder från PS5- och Xbox Series X-versionerna av Cyberpunk 2077 med ett syfte att förvärva det finns en begreppet i fråga om förbättringarna.

[ad_2]

Leave a Reply