remake är redo att vara på direkt, baserat på det finns en indiskretion

I enlighet med ett rykta är redo att Supermassive Games arbeta på nyinspelning skräckäventyr Ytterligare gryningen för att stödja PS5. Det nyhet rapporterades resten av insidern AccountNGT, för att vände känd för att stödja det finns en del konfidentiell av data för att skickats åt samhället, vilket bekräftade sig vara tillförlitligt.

I enlighet med ryktbarheten är projektet för att stödja pågående generations konsoler. Medans det unika ägde rum inträffade ut unik på PS4 att tillägga tenderar att sätt på grund av detta faktum för att inte jag skulle inte vara meningsfullt tenderar att publicera det finns en remake för en liknande konsol (även när man aldrig är redo att vi säger att sätt dessa dagar), att tillägga ta hänsyn tenderar att den intellektuella egendomen är inom händerna på Sony, är spekulation att som är det finns en titel bara för att stödja PS5. Som utför ingen person position tenderar att Supermassive är det finns en opartisk studio, inom sätt denna sort fallet, som ett resultat av den för att inte även har ett par direkta befogenheter genom sporten.

AccountNGT konversera i fråga om “konsoler”, alltså inom plural, så vi föreställa för att inte tenderar att Sony du har någonsin jag skulle inte innehålla Xbox att tillägga Nintendo Switch inom ett relaterade företag, så länge sätt faktiskt existerar (hela tiden ett rykta vi pratar i fråga om). För att väsentligen den mest jag skulle inte sätt vara kapabel till komma åt PC, det finns en plattform under vilket Sony är faktiskt för att inte föraktar tenderar att lansera sina titlar, för att dessutom erbjuder utmärkta konsekvens (se den senaste God of War).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + thirteen =