Troféer är redo att för att inte överföras ifrån PS4 ytterligare PS5

Ersätta Cyberpunk 2077 ifrån PS4 ytterligare PS5 variant tragiskt tillåta för att inte lastsköld de som Troféer föregående upplåst. Följaktligen, för de som siktar på Platinum bör du kommer väsentligen beväpna dig genom användning av uthållighet men även återställa dom som redan erhållits inom ett olika spelet eller starta sporten ifrån begynnelse.

Bekräftelsen närma sig omedelbart ifrån CD Uppdrag REDs supportsidor, för att förklarar tenderar att troféerna för att inte är redo att synkroniseras mellan den 2 versionerna, som ett resultat av PS5-en anses vara ännu individuellt ansökan.

“Beklagligtvis, som ett resultat av det efterföljande generations variant är ännu återupprättande, närma sig PlayStation-troféer för att erhållits grund av bakåtkompatibilitet för att inte tenderar att överföras. Måste du att träffas de som behövs villkoren i ett försök att låsa citerar dem gång”, står sätt på CD Uppdrag REDs supportsida.

Cyberpunk 2077, ännu en bild ifrån sporten

Med hjälp av den oinvigde även har sätt varit av den anledningen som igår Cyberpunk 2077:s efterlängtade nästa generations uppgradering är tillgänglig som låter dej ladda ner men även installera PS5- men även Xbox Series X | S-versionerna resten av den mest uppdaterade CD Projekt RED-satsningen utan kostnad. Å andra sidan för att inom olika instanser, inom avsaknad resten av ett program för att liknar Xbox snyggt leverera, PlayStation-spelare måste hantera en ibland besvärlig process men även denna begränsa avseende troféer för att redan erhållits fram till nu förbättrar faktiskt för att inte imagen resten av situationen.

För de som men för att inte även har köpt Cyberpunk 2077 eller väntar på tenderar att komma med ännu det efterföljande generations konsol vet du fixa resten av väntan genom användning av den den här typen. videojämförelse mellan PS5, PS4, Xbox Series X | S och One-versionerna av CD Projekt RED-spelet.

Leave a Reply