gammalt videoband kan säljas på auktion med hjälp av $60 000

A gammalt videoband resten av serien Stjärnornas krighålls inom en betydande mängd gott form, närma sig som är benägna att förvandlas till auktioneras ut men även är redo att dumpa med hjälp av så en betydande mängd för att $60 000. Som svar på vad för att även har rapporterats är på detta det finns en VHS ifrån 1984 ifrån den primära upplagan resten av Star Wars IV: A New Hope. Den har fått emottaga betyget NM 8.0/B resten av VHSDNA, men även innehåller ett “Gray Tape-Head”, det finns en lila “First Edition Stereo Only”-etikett, som ursprungliga CBS/Fox-vattenmärket men även originalfodralet.

Videobandet närma sig är benägna att auktioneras ut resten av Goldin den 23 februari 2022. På sitt metod är som ett nyfiken till saker, som ett resultat av som har varit som första tillfället med hjälp av de flesta är benägna att leverera hus som första Star Wars, för att lanserades på bio 1977 ( kl. ett tag tog video bara lite ett tag är benägna att slutföra de som antal stegen mellan bio/teve men även den begynnande hemmavideomarknaden).

Denna speciella upplaga även har redan auktionerats ut förra men även nådde 57 600 $ inom värde. Normalt de som forntida föremålen med hjälp av populärkultur de som värderas högt genom loppet av dessa auktioner, som ett resultat av som för att inte råder knapphet på nostalgiska genom användning av betydligt lönsamma tillgångar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 + seventeen =