lanserade det finns en nedräkning för att stödja ett nytt game

Sätt huvudspråket i Japan förlaget Capcom lanserade det finns en online- nedräkning för att stödja kungörelse resten av det finns en nytt gamesom ett resultat av adressen mot webbplatsen under vilket den publicerades antyder: capcom-games.com/countdown/. Efter jag i skriver den den här typen det nyhet är som sju dagar även sju timmar vistelser till tiden rinner ut. Olyckligtvis även har själva sajten inga synliga ledtrådar i fråga om vad den är redo att täcka. Den den som intressanta detaljen är tenderar att deadline är satt inom även genom användning av starten resten av Street Fighter-turneringen. Tillkännages till slut Street Fighter 6?

Capcom-nedräkningen

I alla andra fall ser ut som det har varit det ett antal skuggade varor inom bakgrunden, å andra sidan som är redo att bara för att vara sidans grafiska design. Å andra sidan de förhåller sig vaga även erbjuder för tillfället inga ledtrådar. Med hjälp av övrigt utställning sidan ingenting bortsett från nedräkningen, så som finns bara lite att investera för inom.

I fråga om man tittar på Capcom-serien är redo att teasersidan täcka vad för att på något sätt, ta hänsyn tenderar att vi pratar i fråga om det finns en utgivare genom användning av många år resten av expertisförväntningar även immateriella rättigheter bakom sig. Bland de många förmodligen den mest certifierade tillkännagivandena finns absolut som hemmahörande i Resident Evil 4 Remake, för att även har ryktats inom ett antal månader är faktiskt, å andra sidan låtlektioner oss för att inte förmedla som som rätt, som ett resultat av Capcom jag skulle inte ha förmågan att överraska oss genom användning av överraskningstitlar för att Ghosts’ n Goblins Resurrection.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + two =