No Man’s Sky, Sentinel-uppdatering tillgänglig med ursprung i nuförtiden: trailer samt den lilla bokstaven

No Man’s Sky erhåller nuförtiden den 16 februari 2022 den nya Sentinel ersättasom inkluderar det finns en ny trailer samt olika den lilla bokstaven Infört även resten av Sean Murray på PlayStation-bloggen, i form av uppdateringen tillgänglig utan kostnad på PC, PS4, PS5, Xbox One samt Xbox Series X | S.

Det är en en betydande mängd tjock lapp som ett resultat av den modifierar samt göra bättre striden i hela, No Man’s Sky, modifierar fiendernas vanor samt erbjuder liv åt extra rafflande dynamik inom dessa villkor i hela, rymdsimuleringen resten av Hello Games.

No Man’s Sky, en bild med ursprung i Sentinel-uppdateringen

Vi har nu risk tenderar att ha tillgång till nya uppgraderingar samt jaktredskap, för att den kraftfulla neutronkanonen, det finns en cloaking-enhet samt det finns en ny bedövningsgranat. Kommer du att kunna dessutom installera det finns enAI inom exomech Minotaurusför att tillåta mekaniskt säkerhetshöjning inom strid.

Vaktposter även har dessutom blivit extra skräckinjagande, i form av nya elitklasser resten av drönare, tillsammans med tunga, lockbete samt reparationsenheter, såväl för att de som kraftfulla exomech Hardframe.

Sentinels även har för tillfället är mobila energisköldar samt nya jaktredskap, för att markförstörande granater samt plasmaflamethrowers. De som extra vågade närma sig ha förmågan att gå ytterligare de som mystiska Sentinel Pillars, vars tillräckligt med utrymme för tillfället är är tänkt, inom ett gör ett försök tenderar att infiltrera deras robotarkiv i ett försök att förvärva exklusiva belöningar samt avslöja mystiska historier.

Ur det finns en narrativ synvinkel låter Sentinel-uppdateringen dig avslöja Sentinels mystiska ursprung samt övertagande oss via ett stort urval resten av narrativa uppgift samt i form av kraften tenderar att omprogrammera samt åtagande det finns en vänlig drönare, utöver för att återuppliva för segment i ett försök att skapa försvarssystem. Såväl som närma sig det finns en ny exobiologiexpedition dessutom tenderar att det har varit det tillgänglig det följande varje vecka.

Hela den mest uppdaterade Nintendo Direct tillkännagavs dessutom Nintendo Switch-version av No Man’s Skyför att därför närma sig ha förmågan att öppna nämner med hjälp av det finns en ny stor del resten av de flesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =