Guerrilla förklarar varför sätt fungerar väldigt duktig på gamla generationens konsoler

Som har dem mest uppdaterade månadernas trailers de brukar mest uppdaterade dagarnas tekniska analyser bevisad Horisont Förbjudet Väst på PS5 är sätt det finns en riktig socialt möte anger orsak den. Det är det ändå obestridligt är benägna att även på PS4 Guerrilla Games game är magnifikt är benägna att undersöka på men även genom användning av gedigen effektivitetsklänning, betydligt som kan vara ett ifrån självklart möjliggöra de som en mängd åren på axlarna resten av den gamla generationens Sony-konsol. Inom det finns en inte för länge sedan intervju genom användning av Engadget förklarade Guerrilla Games tips om hur man teamet hanterade händelsen resten av titeln genom ett antal generationer men även skillnaderna mellan den 2 versionerna.

Spelregissören Mathijs de som Jonge men även tekniska chefen Michiel van der Leeuw förklarade bland de som botar för att vidtagits resten av studion med ett syfte att göra vissa är benägna att PS4-versionen för att inte försöker så dålig ut jämfört genom användning av PS5-versionen men även på en gång tips om hur man man gör sätt på ett tag tillståndet -konsten. Vi kommer att få förståelse är benägna att arbetet genom användning av Horizon Forbidden West sammanfattning även har börjat på old-gen 2018 men även är benägna att Guerrilla Games redan då har varit akut medvetna i fråga om potentialen hos Sonys nya flaggskepp, vilket gjorde är benägna att studion kan planera händelsen på varje konsolerna inom god ett tag.

“Vi visste är benägna att sätt jag skulle inte förändras till hårt är benägna att göra betydligt för att jag skulle inte förvärva PS5 är benägna att glänsa så på en gång vara givande anger orsak personer genom användning av PS4”, säger van der Leeuw. “Så vi har varit väldigt glada genom sätt lär dig i fråga om funktionerna hos PS5 en alltför stor mängd snabbt, som ett resultat av på detta innebar är benägna att vi kan planera de som steg för att krävs med ett syfte att vinna på detta mål som. Med ursprung i ansats hade vi för att mål som du kommer att ha högkvalitativa karaktärer, miljöer men även grönska på PS5. Så bara för att är benägna att undersöka antal mode- anger orsak PS4-versionen, så atmosfären skulle vara densamma.”

Pandemin saktade ner arbetet genom användning av Horizon Forbidden West, så dessbättre lyckades Guerrilla Games ändå köra bort från testfaser som ett minimum PS4-versionen grund av PlayStation Now.

“Som har varit faktiskt hårt anger orsak oss, pandemin berörde oss då däremot vi har varit på toppen resten av produktionen”, förklarar van der Leeuw. “P.g.a. pandemin har varit vi tvungna för att gå in inom fjärrspelstestning. Som har varit ett massivt plus ha förmågan att kolla in PS4-versionen, som ett resultat av sätt innebar är benägna att vi har varit tvungna är benägna att göra ett osannolikt bygge, något än för att helt enkelt specialiserat sig i PS5,” tillägger de som Jonge.

The Aspident, ett resten av de som nya robothoten med ursprung i Horizon Forbidden West

Dessemellan hade Guerrilla för att mål som är benägna att göra det finns en visuellt spektakulära PS5-versionför att inte begränsar alla bitar ytterligare det finns en primitiv stigning resten av upplösning men även bildhastighet.

“Vi utcheckat skärmdumpar anger orsak varenda sak på display, vare sig sätt har varit gräset, himlen, löven, materialet, håret – alla bitar måste ha betydligt med ett syfte att omgående uppfatta är benägna att sätt har varit PS5-versionen”, säger van der Leeuw . Då istället de som Jong förklarade är benägna att det finns en en annan stor distinktion mellan den 2 versionerna är adaptiva triggers men även haptisk förslag resten av Dualsense.

“Jag tycker är benägna att sätt dessutom har varit osannolikt är benägna att undersöka tips om hur man vi kan för att använda sig av haptisk förslag men även adaptiva triggers med ett syfte att förvärva de som antal vapnen är benägna att sticka ut, för att det är alla de har varit unika. Så medan du gagnar det finns en slangbella är vibb totalt på ett annat sätt än medan du skjuter det finns en pil genom användning av ringen.”

Horizon Forbidden West närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig imorgon, fredag ​​18 februari, exklusivt anger orsak PS5 men även PS4. Med ursprung i men även genom användning av är faktiskt patch 1.04 som löser flera problem och förbättrar prestandan.

Leave a Reply