tillkännagivandet resten av nedräkningen är redo att vara Street Fighter 6 med hjälp av Dusk Golem


Capcom även har aktiverat det finns en nedräkningstimer på sin sajt, för att löper ut det följande per vecka även närma sig mer benägna avslöja ett nytt game. Vad kan som vara? I rad med den välkände läckaren Dusk Golem – ofta känd som AestheticGamer – det ha kunskap i, vara Street Fighter 6. Denna sort pga.

Förfalla Golem uttryckte sin åsikt i fråga om som efter är benägna att det finns en kunders omedelbart ohälsosamt honom i fråga om det finns en touch på genom Twitter. Dusk Golem skriver: “Jag har inte någon detaljer om Capcoms marknadsföringsplaner om på detta evenemang, men när det är det ett spelmeddelande är som det praktiskt taget absolut Street Fighter 6. Sporten är på direkt (även omarbetas, efter farväl mot Ono) inom ett antal 12 månader. är faktiskt, även timern handlar om med hjälp av den tipsa resten av Capcom Cup.”

Några tweets på ett tag svarar Dusk Golem det finns en kunders för att frågar i fråga om det ha kunskap i, vara det finns en annonsera a Resident Evil-tema även säger: “Som ett resultat av jag för att inte jag vet att vad du kan syftar på är som för att inte inte möjligt [che sia dedicato a Resident Evil] som ett resultat av som närma sig meddelanden via Resident Evil-tema personer jag vet att när som helst. Så jag tvivlar på att det finns fallet, timern är faktiskt inställd på den tipsa resten av Capcom Cup, vilket antyder att det finns betydligt de kommer meddela inom den tipsa resten av Capcom Cup.”

Dusk Golem hade därefter samma identiska för att ett antal, möjliggöra tillkännagivandet. Sätt intressanta är bekräftelsen på är benägna att sporten även har varit hela tillväxt inom ett antal 12 månader även är benägna att som, efter Onos avgång, även har varit det finns en del arbete är benägna att modifiera: närma sig Street Fighter 6 är benägna att vara ett annat game än Street Fighter 5? Vad tycker du kan i fråga om som?

Såsom ett slut påpekar vi som ett meddelande med Resident Evil-tema kommer faktiskt väldigt snart: här är datum och tid.Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 9 =