video i kontrast versionerna PS5, PS4 samt PS4 Professionell

ElAnalistaDeBits även har lanserad det finns en ny video- för att i kontrast PS5, PS4 samt PS4 Professionell-versioner ifrån Horisont Förbjudet Västden nya exklusiva PlayStation ifrån Guerrilla Games som kan inom återförsäljare den denna sort veckan.

I rad med analysen av youtubern poppar sig Horizon Forbidden West ytterligare 1080p samt 30fps på PS4, allteftersom på PS4 Professionell förblir bildhastigheten oförändrad, å andra sidan upplösningen stiger ytterligare 1800p. Dessvärre finns sätt inget prestandaläge som ett sätt att accelerera antalet fps. Varje gamla genversionerna av Horizon Forbidden West, i överensstämmelse med ElAnalistaDeBits, även har det finns en stadig bildhastighet vanligtvis, via vanligt PS4 det finns en för att vanligtvis upplever enstaka stamning.

PS5-versionen av Horizon Forbidden West även har som ersättare två grafiklägen, standarden samt effektivitetsklänning. Den primära även har 4K-upplösning (via den temporala injektionstekniken för att dessutom används anger orsak Spider-Man Miles Morales) samt körs inom 30fps, allteftersom 2:a körs inom 1800p via målet på 60fps. På hela plattformar är sätt dips genom mellansekvenserna.

PS5-versionen även har av uppenbara orsakar en större visuell effekt än sina gamla motsvarigheter. Uttryckligt uppger youtubern sätt vegetationen är ganska mycket tätare på Sonys flaggskeppskonsol, liksom kvaliteten på texturerna, även när skillnaderna inom sätt på ett tag fallet för att inte är tydliga. Reflektionerna av kvalitetsläget på PS5 är friskare än prestandaläget, för att inom motsats liknar dem inom PS4-versionerna.

Det finns en förhållandevis markant distinktion är den för att hänför sig ytterligare partiklarna, särdeles de som inom vegetationen av pesten för att angriper sätt förbjudna västern. ElAnalistaDeBits uppger tenderar att på PS4 samt PS4 Professionell är dessa effekter avskalade, allteftersom de förhåller sig av minska standarden inom prestandaläget anger orsak PS5. I alla andra fall är vattenåtergivning, ritavstånd, anisotropisk filtrering, skuggkvantitet samt standarden samt nattskybox högre på PS5 än sina gamla motsvarigheter. Ett annat tydligen sanningsfasetter är tenderar att laddningstiderna är på PS5 sju gånger förr jämfört via PS4, vilket självklart är på grund av konsolens SSD.

“Horizon Forbidden West är ett spelet designat anger orsak PS4, vilket säkerställer utmärkande effektivitetsklänning på den denna sort plattformen. Dock förbättringarna för att tillämpas på PS5 förbättrar dess synliga rendering avsevärt, ganska mycket större än standard anger orsak den här nästan är gamla portar”, säger ElAnalistaDeBits.

“För att det finns en personlig åsikt jag skulle inte jag handplocka upplösningsläge på PS5. Det är det tydligt tenderar att sätt denna sort sporten utvecklades via 30 fps inom åtanke och det är det definitivt värt sätt anger orsak de som synliga förbättringarna för att sätt erbjuda.”

Horizon Forbidden West närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig inom återförsäljare ifrån samt via den 18 februari exklusivt anger orsak PS5 samt PS4. I fråga om du icke även har gjort sätt än rekommenderar vi att du bara läser vår recension av de mycket efterlängtade nya exklusiva Guerrillaspelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =