patch 19.30 tillgänglig, information att tillägga förändringar mellan gyroskop, börja genom användning av mera

Epic Games även har meddelat tenderar att dom har avslutat underhållsperioden för att planeras med hjälp av tillämpningen resten aversätta v19.30 med ursprung i Fortniteför att är faktiskt kan vara hittade med hjälp av hela lirare att tillägga övertagande genom användning av sig det finns en del information att tillägga förändringar tydligen.

För att rapporterats resten av utvecklingsteamet hänvisar till dessa förändringar Battle Royale-läget med hjälp av som berömda sporten, att tillägga introducerar inom synnerhet gyroskopiska kontroller att tillägga olika information för att syftar åt för att förbättra spelupplevelsen att tillägga även möta ett par förfrågningar med ursprung i den massiva communityn resten av lirare som kan vara engagerade inom Fortnite.

Inom samarbete genom användning av Julian “Jibb” Väl, det finns en inmatningsspecialist att tillägga skapare resten av “flicksticken”, den rusar rörelsen resten av stickan, meddelade Epic Games tenderar att dom har lagt åt valfritt tillgängliga gyrokontroller åt Fortnite på plattformar för att stödja gyroskopetutökar sitt hjälp tillsammans med Nintendo Switch att tillägga Android även på PS4, PS5 att tillägga PC att tillägga introducerar även flicksticken.

Genom användning av gyrokontrollerna närma sig du kommer ha förmågan att styra kameran hela genom tenderar att vrida på verifiera. Få fart på eller inaktivera gyrokontrollerna på Fortnite på fliken “Touch and Motion” inom inställningarna. Gyrokontroller är redo att erbjuda verkar större noggrannhet än standardinriktning genom användning av stickan, så de som behöver ej att justera ut den totalt. (Genom användning av snärtspaken, åt instans, flyttar du kommer den högra spaken inom det finns en viss riktning i ett försök att fort överföra kameran inom den riktningen.)

Genom användning av 19.30-versionen även har såväl som Epic Games tog bort den primära spelskärmen (för att dök citerar på PlayStation, Xbox att tillägga PC) vilket gjorde att du bara preliminär kan ta ut spelläge mellan Save the World, Battle Royale eller Creative. Genom användning av patchen börjar till du kommer är faktiskt omedelbart med ursprung i lobbyn, varifrån kommer du att kunna gå genom användning av inom spelgruppen omedelbart.

Genom användning av denna ändring finns är faktiskt Creative att tillägga Save the World-lägena på “Upptäck”-skärmen, för att är redo att nås hela genom tenderar att klicka på på “ÄNDRA”-knappen ovanför “SPEL!” Denna modifiering speglar tydligt vilja att leverera modaliteten mycket mer utmärkt tillräckligt med utrymme att tillägga centralitet Battle kungligför att är faktiskt blev som huvudsakliga navet inom Fortnite.

Äntligen, mellan ändringarna att tillägga korrigeringar implementera rapporterar vi borttagandet resten av pansarväggar med ursprung i byten resten av ger inom konkurrenskraftiga spellistor, svaret på ett bekymmer för att orsakade två tillgängliga tältplatser som ersättare med hjälp av tre, fixandet resten av buggen genom användning av byggdelarna för att för att inte placerades efter tenderar att spelarna hade dubbelklickade på den relativa ikonen att tillägga den med hjälp av Spider-Man-webbskyttarna för att släpptes resten av de som eliminerade spelarna för att återigen fick 20 tillgängliga skott.

Inte för länge sedan även har vi betraktat Okänd karaktärstrailer och bilder med hjälp av Fortnite att tillägga sanningen det det finns en version på Steam Deck är inte en del av planernaför närvarande.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 12 =