första trailern tillgänglig med hjälp av Marvel-filmen

Marvel publicerade första trailern tillägnad Doktor Strange inom galenskapens multiversumför att levereras till italienska biografer den 4 maj 2022. Videon, för att kommer du att kunna låt oss titta på.

Den italienska trailern med hjälp av Doctor Strange komma in the Multiverse of Madness inleds genom användning av den titulära huvudpersonen för att säger: “Samtlig nattetid även har jag samma identiska dröm att tillägga under vilket börjar till mardrömmen”. Konstig Pojken hävdar av den anledningen som tenderar att mannen gjorde alla delar mannen behövde göra med tanke på sköld världen, så Wong förklarar med hjälp av honom (för att inte med hjälp av första gången låt oss överväga) tenderar att mannen för att inte är redo att kontrollera alla delar.

Inom trailern försöker vi ond variant resten av Dr Strange, så dessutom Wanda, för att av kontinuerligt sina personlig reseadministratörer efteråt en gång de syns inom Wandavision. Kvinnan är tydligt ändå tvinnat upp åt Fantasifull och att tillägga framstår ha det finns en vital funktion inom denna nya en film.

Trailern med hjälp av Doctor Strange komma in the Multiverse of Madness avslutas genom användning av det finns en minne i fråga om tenderar att den närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig inom Italienska biografer den 4 maj 2022för att redan nämnts.

Vi förfogar över dessutom kunnat avslöja med hjälp av för att inte så länge av den anledningen som Officiell synopsis av Doktor Strange i galenskapens multiversum. Berätta med hjälp av oss, vad tycker du kommer i fråga om den den här typen videon? Vilka föreställa du kan vara dessa för att “grep” huvudpersonen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 1 =